Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Šarapova titula aizstāvēšanu sāks pret Kanepi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šarapova titula aizstāvēšanu sāks pret Kanepi
Marija Šarapova
Foto: AFP/Scanpix

Šodien "French Open" turpināsies 1. kārtas mači. Titula aizstāvēšanu sāks Marija Šarapova, kurai pirmajā spēlē iespējams grūts pārbaudījums pret Igaunijas labāko tenisistu Kaju Kanepi.

Marija Šarapova – Kaja Kanepi (viensviens.lv prognoze: 1.07-8.25)

Igaunijas ilggadējā pirmā rakete Kanepi karjeras laikā 10 reizes apspēlējusi ranga pirmā desmitnieka tenisistes. Divreiz viņai tas izdevies "French Open" turnīrā – 2008. gadā pieveikta Anna Čakvetadze, bet 2012. gadā Karolīna Vozņacki.

Šarapovu apspēlēt līdz šim nav izdevies, zaudējot visus četrus mačus, turklāt tikai vienā cīņā Kanepi bija pa spēkam Mašai atņemt vienu setu. Abas ir vienreiz tikušās Parīzē, un pirms trim gadiem ceturtdaļfinālā Šarapova bija pārāka ar 6:2, 6:3.

Kanepi ir laba serve un jaudīgs uzbrukums, bet pienācīgas aizsardzības trūkums ir viena no lielākajām problēmām mačos pret Šarapovu.

Venusa Viljamsa – Slouna Stīvensa (viensviens.lv prognoze: 1.52-2.49)

Stīvensa pirms vairākiem gadiem tika nosaukta par māsu Viljamsu mantinieci. Un ne tikai tāpēc, ka viņa ir tumšādaina un atlētiska. Slouna savā dienā var nospēlēt lieliski, taču problēma tāda, ka viņai šo "savu dienu" tik bieži nav. "Grand Slam" turnīri ir tā vieta, kur Stīvensa spēja sevi visvairāk motivēt. Vai šodien izdosies apspēlēt Venusu Viljamsu? Spējīga viņa ir, atliek vien to apliecināt. Stīvensa ar Venusu nav tikusies, bet pret Serēnu viņai 1-4 bilance, vienīgo uzvaru gūstot pirms diviem gadiem "Australian Open" ceturtdaļfinālā.

Dominiks Tīms – Aljažs Bedene (viensviens.lv prognoze: 1.41-2.85)

Tīms aizvakar Nicā izcīnīja karjeras pirmo ATP titulu. Divas dienas vēlāk viņam jābūt modram daudz svarīgākā turnīrā. Pats Dominiks saka, ka fiziski jūtas labi, tāpēc būs gatavs. Vai tā patiešām būs, uzzināsim šopēcpusdien, kad viņam mačs ar britu slovēni Aljažu Bedeni, kurš kopš šīs sezonas ar jaunu motivāciju startē zem Lielbritānijas karoga. Interesanti, ka abi pirms diviem mēnešiem tikās "Challenger" turnīrā uz "hard" seguma, un toreiz trīs setos uzvarēja Bedene.

Kur skatīties?

"French Open" rāda abi Eurosport kanāli. Ir arī ierastās un lielu popularitāti iemantojušās tiešraides internetā. No šāgada pieejamas tiešraides no visiem spēļu kortiem! Legālu straumēšanu piedāvā Eurosport Player, kas gan ir maksas pakalpojums. Otrās dienas spēļu plāns atrodams šeit.

     [+] [-]

, 2015-05-25 12:05, pirms 9 gadiem
Kādam nav links uz Vinči - Kornē maču?