Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

"French Open" ceturto gadu pēc kārtas bez Del Potro

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"French Open" ceturto gadu pēc kārtas bez Del Potro
Huans Martins Del Potro
Foto: Reuters/Scanpix

Plaukstas locītavu traumu vajātais Argentīnas tenisists Huans Martins Del Potro 10 dienas pirms "French Open" sākuma paziņoja par nepiedalīšanos gada otrajā "Grand Slam" turnīrā.

Del Potro pēdējoreiz "French Open" spēlēja 2012. gadā, kad viņu piecu setu mačā ceturtdaļfinālā apturēja Rodžers Federers. Šveicietis viņu no Parīzes turnīra izslēdza arī 2009. gadā, kad Del Potro sasniedza savu labāko rezultātu "French Open", tiekot līdz pusfinālam.

Huans Martins šogad piedalījies tikai piecos turnīros (bilance 8-5), no kuriem pēdējais viņam beidzās ar zaudējumu 2. kārtā Madridē Džekam Sokam. Lai arī pats jūtas arvien labāk, nācies secināt, ka "Grand Slam" līmeņa turnīram viņš šobrīd vēl nav gatavs.

2009. gada "US Open" čempions "Grand Slam" turnīros nav spēlējis vairāk nekā divus gadus – viņa pēdējais mačs bija 2014. gada janvārī, kad "Australian Open" 2. kārtā piecos setos zaudēts Roberto Bautistam Agutam.

Del Potro gan ir noskaņots ļoti pozitīvi, paužot, ka, sākot ar zālāja sezonu, būs gatavs saspringtākam turnīru grafikam, turklāt ir gatavs nepieciešamības gadījumā arī palīdzēt izlasei Deivisa kausā.

     [+] [-]

, 2016-05-12 23:54, pirms 8 gadiem
Traumu vajāta karjera. Cits būtu metis mieru!