Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Viljamsa: "Biju ļoti uztraukusies, tāpēc varēju trāpīt tikai "eisus""

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa: "Biju ļoti uztraukusies, tāpēc varēju trāpīt tikai "eisus""
Serēna Viljamsa ar "French Open" trofeju
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien otro reizi "French Open" uzvarējusī amerikāniete Serēna Viljamsa pēc mača atzina, ka pēdējā geimā uztraukums bijis tik milzīgs, ka viņa spējusi trāpīt tikai "eisus".

"Es netrenējos, lai zaudētu. Esmu cīnītāja, tāpēc, protams, esmu sarūgtināta, ka zaudēju. Taču tā ir sajūta, kas liks turpmāk strādāt cītīgāk, liks padomāt. Tas dod apņemšanos. Ceru, ka tieši šīs lietas paņemšu no šodienas zaudējuma. Atcerēšos dažas pozitīvas lietas, pat neskatoties uz zaudējumu," pēc fināla izteicās pagājušā gada "French Open" čempione Marija Šarapova.

Šarapova sāka teicami un viņai pirmajā setā pie savas serves bija 2:0, 40:15. Pēc tam viņa zaudēja četrus geimus pēc kārtas. Šarapova kā neizmantoto iespēju minēja ne tikai neuzvarēto trešo geimu: "Pie 4:4 man pirmajā punktā bija viegls apvedošais sitiens. Spēlēs pret Viljamsu tādas iespējas jāizmanto. Kad Serēna izvirzās vadībā ar 5:4, uz viņu nav nekāda spiediena izservēt setu. Viljamsai spēj servēt ātrāk nekā Davids Ferers pusfinālā."

Šarapova spēles pirmajā pusē bija ļoti vokāla, regulāri pēc uzvarētām izspēlēm kliedzot "C'mon!". Krievijas tenisiste pēcāk norādīja, ka tādā veidā nav centusies pretinieci iespaidot: "Nezinu, vai viņu vispār uztrauc, kas notiek tīkla otrajā pusē. Man bija nepieciešams ātrs sākums, kura man nebija vairākās iepriekšējās spēlēs. Tādā veidā vēlējos sev dot nedaudz vairāk enerģiju."

Serēna Viljamsa pēdējo geimā izpildīja trīs "eisus" [visā mačā viņai bija 10]. Divkārtējā "French Open" čempione skaidro sitienu izvēli: "Tobrīd biju tik ļoti uztraukusies, ka citādus sitienus nemaz nevarētu trāpīt. Viens sitiens bija pamatīgi ārā, tāpēc sev teicu – Serēna, sit vienkārši "eisus"! Man neizdotos trāpīt ne "forehand", ne "bekhendu" vai jebkuru citu sitienu."

Ranga līdere šodien izcīnīja 16. "Grand Slam" titulu un kļuva par vecāko "French Open" čempioni Atklātajā ērā. Viljamsa negrasās apstāties pie sasniegtā: "Vēlos turpināt šo ceļojumu. Vēlos izcīnīt vēl dažus "Grand Slam" titulus."

Izmantotie resursi:
Roland Garros - Internationaux de France 2013 -...

     [+] [-]

, 2013-06-08 22:27, pirms 11 gadiem
varetu lūdzu kāds paskaidrot, ko nozīmē atklātā ēra?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-08 22:34, pirms 11 gadiem
vēl lūdzu varētu ieteikt, kur iespējams iemācīties tik gramatiski pareizi rakstīt?

  +2 [+] [-]

, 2013-06-08 22:45, pirms 11 gadiem
smilshstreet rakstīja: varetu lūdzu kāds paskaidrot, ko nozīmē atklātā ēra?
History of tennis - Wikipedia, the free...