Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Šafāržova kopā ar Mateku-Sendsu uzvar "French Open" dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šafāržova kopā ar Mateku-Sendsu uzvar "French Open" dubultspēlēs
Lucija Šafāržova un Betānija Mateka-Sendsa
Foto: AP/Scanpix

Vakar Serēnai Viljamsai "French Open" vienspēļu finālā zaudējusī Čehijas tenisiste Lucija Šafāržova mājās tomēr dosies ar Parīzē izcīnītu titulu, jo svētdien kopā ar amerikānieti Betāniju Mateku-Sendsu uzvarēja dubultspēļu turnīrā.

"Australian Open" čempiones, kuras kopā sāka spēlēt tikai šogad, "French Open" finālā ar 3:6, 6:4, 6:2 pieveica Austrālijas un Kazahstānas komandu Keisija Delakva/Jaroslava Švedova. Arī viņas komandu izveidoja pavisam nesen – pagājušajā mēnesī, kad triumfēja Madrides "Premier" turnīrā.

Tikmēr ar septīto numuru izliktās Šafāržova un Mateka-Sendsa "French Open" pieveica arī reitinga pirmo duetu Martina Hingisa/Sanja Mirza, Šveices un Indijas tenisistes apspēlējot ceturtdaļfinālā ar rezultātu 7:5, 6:2.

Matekai-Sensai šogad Parīzē divi tituli, jo viņa kopā ar Maiku Braienu uzvarēja jauktajās dubultspēlēs. Tikmēr Šafāržova atkārtoja Sāras Erani 2012. gada panākumu. Arī itāliete toreiz zaudēja vienspēļu finālā, bet uzvarēja dubultspēlēs (kopā ar Robertu Vinči).

Pagājušā gada čempiones Sūveja Šeja un Šuaja Punga (Taivāna/Ķīna) vairs nespēlē kopā, turklāt Pungai ir karjeru apdraudošs muguras savainojums, kura dēļ viņa turnīrā nepiedalījās. Tikmēr Šeja spēlēja kopā ar Itālijas tenisisti Flāviju Pennetu un zaudēja ceturtdaļfinālā.

     [+] [-]

, 2015-06-07 16:06, pirms 9 gadiem
Šafāržova...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-07 21:32, pirms 9 gadiem
edvins_straume_107735 rakstīja: Jauki. Cerēsim, ka Safarova spēs arī turpmāk spēlēt tik pat augstā līmenī kā šogad Parīzē. Veiksmi tālākajā karjerā. Un veiksmīgu Vimbldonu.
Jauki. Grūti uzmest, bet GS vajadzētu gan atteikties no dubultspēlēm.