Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Ārzemju prese: "Ostapenko sambas ritmos sasniedz "Grand Slam" otro nedēļu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ārzemju prese: "Ostapenko sambas ritmos sasniedz "Grand Slam" otro nedēļu"
Aļona Ostapenko: ceļš uz pirmo "Grand Slam" astotdaļfinālu vaļā
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko (WTA 47.) piektdien, 2. jūnijā, "French Open" trešās kārtas spēlē ar 6-1, 6-4 uzvarēja Ukrainas tenisisti Ļesju Curenko (WTA 42.) un pirmo reizi karjerā sasniedza "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālu.

AFP/Times of India: Kā saviesīgās dejās. Ostapenko sambas ritmos pirmo reizi iešūpojas "Last 16" Jelena Ostapenko: Strictly ballroom! Ostapenko...

"Latvijas padsmitniece Aļona Ostapenko tic, ka viņas mīlestība uz saviesīgām dejām palīdzēja viņai pirmo reizi sasniegt “Grand Slam” ceturto kārtu. Deviņpadsmit gadus vecā spēlētāja pārspēja Ļesju Curenko no Ukrainas un vēlāk atzina, ka karstie brazīliešu sambas ritmi ir priekšnoteikums viņas panākumiem.

“Mājās eju uz Latīņamerikas dejām četras reizes nedēļā,” teica pasaules 47. rakete. “Tās palīdz kāju darbībai. Mana iecienītākā deja ir samba.” Ostapenko atklāja, ka bērnībā dejoja septiņus gadus, paņēma septiņu gadu pauzi, kamēr 2014. gadā no jauna stājās uz deju grīdas.

“Man ir kleita, kurpes – visam jābūt saskaņotam. Dodos uz klubu un dejoju ar skolotāju. Viņš ir profesionāls dejotājs.” Ostapenko cīņā par vietu ceturtdaļfinālā tiksies ar bijušo “US Open” čempioni Samantu Stosuru vai Betāniju Mateku-Sendsu.

Viņu nebaida priekšā stāvošais izaicinājums. Ostapenko jau divreiz pieveikusi divkārtējo Vimbldonas čempioni Petru Kvitovu un divreiz apspēlējusi pasaules bijušo pirmo raketi Karolinu Vozņacki. Nesen savā pirmajā māla finālā Čārlstonā viņa padsmitnieču cīņā piekāpās Darjai Kasatkinai."

Vavel: Aļona Ostapenko parāda meistarklasi ceļā uz labāko sasniegumu Parīzē
https://www.vavel.com/en-us/tennis-...

"Neizsētā Aļona Ostapenko turpināja lielisko 2017. gada sezonu, pirmo reizi karjerā nodrošinot spēlēšanu “Grand Slam” otrajā nedēļā. Ostapenko izdzīvoja, par spīti smagai un sarežģītai izlozei, tikai vienā stundā un piecās minūtēs sakaujot Ļesju Curenko.

Ostapenko, pirmo reizi spēlējot “Roland Garros” trešajā kārtā, izdevās perfekts sākums. Viņa ļoti cienījami izskatījās jau no pirmās minūtes. Ostapenko uzvarēja trīs tīrās izspēlēs, salauza nepārliecinoši servējošās Curenko servi un ieguva ātru vadību.

Pirmā seta beigās viņa ceturto reizi pēc kārtas pārliecinoši lauza servi, lai 22 minūtēs gūtu virsroku ar 6-1. Curenko neizdevās uzvarēt nevienā tīrā izspēlē, kamēr Ostapenko to paveica 12 reizes."

Yahoo!/The West Australian: Mugurusa iekļūst "French Open" sešpadsmitniekā
https://thewest.com.au/sport/tennis...

"Latvijas pārstāve Jeļena Ostapenko kļuva par pirmo spēlētāju, kura iekļuva “Last 16”. Viņai vajadzēja tikai nedaudz vairāk par stundu, lai tiktu galā ar Ļesju Curenko. Nākamajā kārtā viņa spēlēs pret ar 23. numuru izlikto austrālieti Samantu Stosuru vai amerikānieti Betāniju Mateku-Sendsu."

The Guardian (Lielbritānija): Džokovičs un Nadals tiek tālāk
https://www.theguardian.com/sport/l...

"11:19 pēc britu laika, 13:19 pēc Latvijas laika. Lieliska uzvara Aļonai Ostapenko, kura pirmo reizi spēlēs “Grand Slam” otrajā nedēļā. Deviņpadsmit gadus vecā spēlētāja sakāva Ļesju Curenko un spēlēs pret Semu Stosuru vai Betāniju Mateku-Sendsu."

Sky Sports/AFP Sport: Garvinje Mugurusa tiek "French Open" ceturtajā kārtā
Garbine Muguruza advances into French Open...

"Latvijas padsmitniece Jeļena Ostapenko sakāva Ļesju Curenko, lai pirmo reizi sasniegtu “major” turnīra ceturto kārtu, kamēr bijusī “French Open” fināliste Sema Stosura ar 6-2, 6-2 viegli pārspēja Betāniju Mateku-Sendsu, kura pieļāva 35 nepiespiestās kļūdas."

  -1 [+] [-]

, 2017-06-02 20:41, pirms 7 gadiem
Šis penteris nu gan nav ziņas cienīgs, un žurnālistika tā noteikti nav.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 03:02, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: Šis penteris nu gan nav ziņas cienīgs, un žurnālistika tā noteikti nav.
Kas vainas? Lai tik drukā, pašam nav jāmeklē un ir opcija nelasīt, ja akurāt negribās

  -3 [+] [-]

, 2017-06-03 05:08, pirms 7 gadiem
Augsti godātie SC īpašvārdu atveidošanas guru, Jeļena vai Aļona? Varbūt izlemiet, un pieturieties pie viena!

     [+] [-]

, 2017-06-03 07:47, pirms 7 gadiem
antuuns rakstīja: Augsti godātie SC īpašvārdu atveidošanas guru, Jeļena vai Aļona? Varbūt izlemiet, un pieturieties pie viena!
Jeļena (Aļona) Ostapenko (dzimusi 1997. gada 8. jūnijā) ir Latvijas tenisiste.
https://lv.wikipedia.org/wiki/A%C4%...
Aļona vai Jeļena? Kāds tad īsti ir vārds mūsu...

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 10:40, pirms 7 gadiem
otins rakstīja: Jeļena (Aļona) Ostapenko (dzimusi 1997. gada 8. jūnijā) ir Latvijas tenisiste.
https://lv.wikipedia.org/wiki/A%C4%...
http://jauns.lv/raksts/sports/29740-alona-vai-jelena-kads-tad-isti-ir-vards-musu-tenisa-zvaigznei-ostapenko
Kas tu pilnīgs lohs esi, tāpat tu vari paprasīt kā tad sauc Ņiživiju Aleksandrs vai Saša. Aļona ir atvasinājums no Jeļena. Tupaks tu esi.