Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Gads bez tenisa: Federers izlaidīs "Australian Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gads bez tenisa: Federers izlaidīs "Australian Open"
Rodžers Federers. Foto: Sipa Press/Scanpix

Seškārtējais "Australian Open" uzvarētājs Rodžers Federers nepiedalīsies nākamās sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā, jo vēl nav pilnībā atlabis pēc atkārtotas ceļgala operācijas, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Federers šogad piedalījās tikai vienā turnīrā, janvāra izskaņā sasniedzot "Australian Open" pusfinālu, kur, spēlējot ar savainojumu, piekāpās Novakam Džokovičam (6:7(1), 4:6, 3:6).

Šveices zvaigznei kopš tā laika bijis viens neoficiāls mačs, 7. februārī Keiptaunā labdarības pasākuma "Match for Africa" ietvaros ar 6:4, 3:6, 6:3 apspēlējot Rafaelu Nadalu.

Federeram februārī un jūnijā veiktas divas labā ceļgala operācijas. 20-kārtējais "Grand Slam" čempions šobrīd trenējas savā tradicionālā pirmssezonas bāzē Dubaijā, taču nav gatavs jaunās sezonas sākumam.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ notiekot izmaiņām ATP ranga punktu skaitīšanas sistēmā, 39 gadus vecais Federers ar šogad aizvadītu tikai vienu turnīru arvien ir augstajā 5. vietā.

"Australian Open", kas notiks trīs nedēļas vēlāk nekā pierasts, sāksies 8. februārī. Jaunās sezonas pirmajā nedēļā (4. janvāris) plānoti divi ATP 250 turnīri Delrejbīčā un Antaljā.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/australi...

     [+] [-]

, 2020-12-28 08:45, pirms 3 gadiem
Cerams, ka Vimbldonā darīs tāpat.

     [+] [-]

, 2020-12-28 08:49, pirms 3 gadiem
Gan jau, ka Parīzi arī izlaidīs, mēģinot tikt uz Vimbldonu.
Gribētos jau šamo vēl kādu reizi redzēt.

     [+] [-]

, 2020-12-28 11:44, pirms 3 gadiem
Ir skaidrs, ka Federers būtu spēlējis jau vasarā, ja būtu bijusi konkretība, būtu bijuši skatītāji, viņš noteikti neuztur super kondīciju 365 vairāk un tas ir saprotams, ļoti ceru, ka izdosies noslēgt legacy ar pilnām tribinēm