Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Džokovičs sūdzas par elpošanas problēmām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs sūdzas par elpošanas problēmām
Novaks Džokovičs
Foto: Reuters/Scanpix

"Australian Open" čempions Novaks Džokovičs pēc ceturtdaļfinālā gūtās uzvaras pret Davidu Fereru atzina, ka dienas laikā saskāries ar elpošanas problēmām, kas serbu tenisistam bijušas jau agrāk.

"Paveicās, ka tas nebija nekas ilgi paliekošs. Pēkšņi radās sāpes... Davids liek skriet ļoti daudz, sist papildus sitienus un nopelnīt katru punktu. Vienubrīd radās pamatīgas grūtības ar elpošanu, jo visu dienu bija tādas sajūtas, ka deguns ciet. Vienkārši nespēju dabūt pietiekami daudz skābekļa," nepatīkamos mirkļus ceturtdaļfināla mačā pret Fereru atminas Džokovičs.

Ranga līderis atzina, ka nav noraizējies par savu pašreizējo veselības stāvokli: "Šajā turnīra stadijā mačā pret tādu spēlētāju kā Fereru jābūt gatavam tam, ka katra izspēle būs vismaz 10 sitienus gara. Tam nepieciešama liela izturība. Patiesībā neesmu noraizējies. Esmu vesels un šaubu par atjaunošanos līdz pusfinālam nav. Galvenais – labāk elpot caur degunu."

Novaks pusfinālā tiksies ar Endiju Mareju un ļoti apzinās, ka skots pēc diviem pēc kārtas zaudētiem fināliem Melburnā vēlas beidzot tikt vienu solīti tālāk: "Viņš noteikti ir ļoti motivēts izcīnīt pirmo "Grand Slam" titulu. Endijs ar savu spēli ir pierādījis, to, ka šeit spēlē vislabāk no visiem "Grand Slam" turnīriem. Taču no otras puses – arī es šeit pēdējos divos gados esmu labi nospēlējis. Pusfinālā būs jāpieliek lielas pūles, lai uzvarētu."

Izmantotie resursi:
CNN

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 20:15, pirms 12 gadiem
Tad jau tāpēc Džokovič kliboja jo bija problēmas ar elpošanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-26 15:21, pirms 12 gadiem
visu laiku kaut kādas vainas spēles laikā, pi*s prātu pretiniekam!