Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Vozņacki: "Atgriezīšos ranga 1. vietā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vozņacki: "Atgriezīšos ranga 1. vietā"
Karolīna Vozņacki
Foto: Reuters/Scanpix

Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki pēc izstāšanās "Australian Open" ceturtdaļfinālā (zaudējums divos setos Kimai Klijstersai (3:6, 6:7(4)) paudusi apņemšanos atkarot šodien zaudēto ranga 1. vietu.

Vozņacki, kura daudz kritizēta par to, ka ranga virsotnē ilgi atradusies, nespējot izcīnīt "Grand Slam" titulu, atzina, ka īpaši nesatraucas par to, ka no pirmdienas vairs oficiāli nebūs pirmā pasaulē: "Ja godīgi, par to nemaz nedomāju. Esmu 1. vietā pavadījusi ilgu laiku, šajā pozīcijā noslēdzot divus gadus pēc kārtas. Gala beigās būšu atpakaļ, tāpēc par to neuztraucos."

"Masu mediji regulāri runā tā, it kā man palicis viens gads, pēc kā jābeidz karjera. Patiesībā mani sagaida vēl vairāki labi gadi. Joprojām uzlaboju savu spēli, vēl cīnīšos daudzos "Grand Slam" turnīros. Noteikti darīšu visu, kas manos spēkos, lai uzvarētu kādā no "major" turnīriem. Vairāk par savu labāko tenisu tāpat nav iespējams nospēlēt."

Dānieti aizstāvēja Klijstersa: "Viņa ir strādājusi ļoti smagi, lai nokļūtu tur, kur atrodas. Karolīna ir viena no visstabilākajām spēlētājām. Cilvēki viņu vaino ranga sistēmas nepilnībās, tas ir absurdi!"

Uz Vozņacki atstāto ranga līderes krēslu pretendē trīs dāmas – Petra Kvitova, Marija Šarapova un Viktorija Azarenka. Visas vēl turpina cīņu par titulu Melburnā.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs: marja

     [+] [-]

, 2012-01-24 17:26, pirms 12 gadiem
Man jau šķiet, ka tēvs pārāk ilgi viņu ir trenējis dzenāt bumbiņu no vienas puses uz ortu, nevis tiešām spēlēt. Šaubos, ka pilnībā gadiem spēlēto stilu var mainīt... Nu bet, karogs viņai rokās. Lai pierāda ar darbiem nevis vārdiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-24 18:01, pirms 12 gadiem
Dubaija, Doha un Indianvelsa.. smags meenesis shis buus prieksh Caro, kur jaaizstaav 2200 punkti.. ja izkritiis no top4, tad neredzu iisti opcijas, kaa vinja slamos vairs dabuus normaalas izlozes un atgrieziisies top1 shii gada beigaas..

     [+] [-]

, 2012-01-24 18:14, pirms 12 gadiem
ptica rakstīja: Man jau šķiet, ka tēvs pārāk ilgi viņu ir trenējis dzenāt bumbiņu no vienas puses uz ortu, nevis tiešām spēlēt. Šaubos, ka pilnībā gadiem spēlēto stilu var mainīt... Nu bet, karogs viņai rokās. Lai pierāda ar darbiem nevis vārdiem!
Nu ja, vajag Mašeņkas profesionalitāti. Pateikt vecajam Čau! un neapsolīt karstumā debesmannu uz pusdienlaiku.

Viņa tiešām ir daudz sasniegusi. Nezinu vai to var saukt par kritiku, drīzāk ieteikums pilnveidoties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 18:22, pirms 12 gadiem
Nebuus nekad, vinjai vienu briidi gaaja speele, bet kaa vinja tagad spelee taadaa liimenii spelee vismaz 20 tenisistes. sorry karolina, atpuuties, un meklee sev darbu :*

     [+] [-]

, 2012-01-24 18:31, pirms 12 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: Dubaija, Doha un Indianvelsa.. smags meenesis shis buus prieksh Caro, kur jaaizstaav 2200 punkti.. ja izkritiis no top4, tad neredzu iisti opcijas, kaa vinja slamos vairs dabuus normaalas izlozes un atgrieziisies top1 shii gada beigaas..
Tapat lielako dalu no speletajam vina var parbumbot, saki ka 5-8 vietai nav labas izlozes gs, neteiktu ka ir ipasi daudzas speletajas kuras Grand Slam var nospelet uzbrukuma tenisu stabilu, tadas ir kadas 5, 1 vieta vai 5 neko vinai nemaina, kamer neiemacisies sajos turniros spelet aktivi, vakar pret Kimu otraja seta jau vismaz kaut ko meginaja.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 18:52, pirms 12 gadiem
Caro vairs neatgriezisies topaa! Vina lieliski izmantoja bridi kad taas kuras bija par vinu stiprakas dazadu iemeslu del nevareja spelet labako tenisu, bet nu sis mirklis ir prom un nu bus jaatgriezas kaut lur uz 10ieka otru pusi, kas ir vinas limenis!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 20:06, pirms 12 gadiem
rediss77 rakstīja: Tapat lielako dalu no speletajam vina var parbumbot, saki ka 5-8 vietai nav labas izlozes gs, neteiktu ka ir ipasi daudzas speletajas kuras Grand Slam var nospelet uzbrukuma tenisu stabilu, tadas ir kadas 5, 1 vieta vai 5 neko vinai nemaina, kamer neiemacisies sajos turniros spelet aktivi, vakar pret Kimu otraja seta jau vismaz kaut ko meginaja.
nu mana doma, ka 4.kaartaa biezhaak vareetu naakt pretii taadas kaa Lisicki vai Petkovic, ar kuraam var sanaakt druumi.. bet nu laiks raadiis

     [+] [-]

, 2012-01-24 22:04, pirms 12 gadiem
Lai nu izdodas!
Nedomaaju gan, ka vinjai tas izdosies shogad.
Meitene ir ciiniitaajas raksturs un vinja nepadosies.

     [+] [-]

, 2012-01-25 14:08, pirms 12 gadiem
Vozņacki: "Atgriezīšos ranga 1. vietā... Pēc simts gadiem Piebalgā. "