Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Simons: "Mača beigās spēlēju miegā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Simons: "Mača beigās spēlēju miegā"
Žils Simons pārguris
Foto: AP/Scanpix

Francijas tenisists Žils Simons apstiprinājis, ka, neskatoties uz ļoti grūto spēli ar Gaelu Monfīsu, pret Endiju Mareju "Australian Open" 4. kārtās mačā viņš plāno spēlēt.

"Mača beigas aizvadīju kā sapnī, aizmidzis. It kā nemaz vairs nebūtu kortā. Vienkārši situ bumbiņu, centos skriet, centos noķert to, vairs pat nedomājot. Šķiet, mača beigās pavisam zaudēju kontroli," dienu pēc piecu setu "trillera" pret tautieti Gaelu Monfīsu izteicies Žils Simons.

Bijušais Top 10 tenisists Simons vakar pēc nepilnu piecu stundu ilgās spēles uzreiz tika ārstu aprūpē, tādējādi ar masu mediju pārstāvjiem tikās šodien. Jau rīt viņu gaida ļoti smags pārbaudījums pret Endiju Mareju. Turnīra organizatori veikuši pretīmnākšanu, Simona spēli rīt ieliekot plkst. 17:00.

Simons 2007. gadā uzvarēja pirmo maču pret Mareju, bet kopš tā laika Endijam zaudējis deviņas reizes pēc kārtas. Pret rītdienas maču Žils izturas ar profesionālu pieeju: "Tas ir mans darbs, jāspēlē, lai arī nav lielu izredžu uzvarēt."

Jautāts, kas viņam šobrīd sāp visvairāk – roka vai kāja, Simons atbildēja: "Viss!"

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-20 08:26, pirms 11 gadiem
Paldies kå cinijies liidz galam un nepadevies!!!

     [+] [-]

, 2013-01-20 11:17, pirms 11 gadiem
visu cieņu..