Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Ivanoviča: "Šī droši vien ir sliktākā lieta, kas vien varēja notikt"

Rolands Eliņš

Ivanoviča: "Šī droši vien ir sliktākā lieta, kas vien varēja notikt"
Ana Ivanoviča
Foto: AFP/Scanpix

Ar piekto numuru "Australian Open" sieviešu turnīrā izsētā Ana Ivanoviča pēc negaidīta zaudējuma pirmajā kārtā atzina, ka ir ļoti sarūgtināta, it īpaši tādēļ, ka šosezon par prioritāti bija izvirzījusi tieši "Grand Slam" turnīrus

"Esmu patiešām vīlusies. Šī droši vien ir sliktākā lieta, kas vien varēja notikt," sacīja Ana Ivanoviča pēc zaudējuma Lucijai Hradečkai. "Taču gads ir tikko sācies, un man ir jāsper solis atpakaļ, jāpiestrādā pie pāris lietām, iespējams, nepieciešama citāda attieksme pret šāda līmeņa turnīru. Jāsaprot, kā tieši man šoreiz pietrūka."

"Domāju, ka visa mača garumā es tā arī nesajutu spēli. Bija ļoti grūti kaut nedaudz ieiet spēles ritmā, bet trešajā setā sajutu, ka pretiniece sāk darboties daudz labāk. Es pati spēlēju normāli sākumā, taču otrajā un trešajā setā bija daudz sliktāk. Mani tālākie plāni ir apgrūtināti, jo es savu kalendāru biju piemērojusi "Australia Open"," atzina Ivanoviča. "Taču manos plānos ir spēlēt Dubajā, un pēc tam turpināt Monterejā, Indianvelsā un Maiami."

Viņas pretiniece Hradečka pēc spēles izteicās, ka sākumā viņai labāku sniegumu liedzis parādīt satraukums: "Es biju tik ļoti uztraukusies, manas rokas trīcēja. Taču vienreiz jau es spēlēju pret Anu, tas bija Vimbldonā pirms pieciem gadiem, un toreiz neizmantoju divas mačbumbas. Tādēļ šoreiz mans mērķis bija, ja reiz iegūstu mačbumbas, tad tās noteikti jāizmanto. Un esmu ļoti priecīga, ka tas izdevās."

Izmantotie resursi:
News | WTA Tennis English

     [+] [-]

, 2015-01-19 10:59, pirms 9 gadiem
Sliktākā lieta notiek beigās...

     [+] [-]

, 2015-01-19 11:07, pirms 9 gadiem
Jap, pa pusei sieviešu turnīrs priekš manis ir beidzies. Maša tik atliek.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-19 11:47, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jap, pa pusei sieviešu turnīrs priekš manis ir beidzies. Maša tik atliek.
Tev gan čābīgi ar izvēli

     [+] [-]

, 2015-01-19 12:17, pirms 9 gadiem
nicks rakstīja: Tev gan čābīgi ar izvēli
tak ne jau māsas Viljamsas

     [+] [-]

, 2015-01-19 12:40, pirms 9 gadiem
nicks rakstīja: Tev gan čābīgi ar izvēli
tās jaunās es nezinu, sieviešu tenisam video formātā tik pa GS sekoju līdz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-19 13:21, pirms 9 gadiem
Muguruza simpatizē, smuka un ar Top10 potenciālu