Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Nadals zaudē Gaskē, bet par ceļgalu neuztraucas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals zaudē Gaskē, bet par ceļgalu neuztraucas
Rafaels Nadals
Foto: EPA/Scanpix

Pirmo pārbaudes maču pirms "Australian Open" otrdien aizvadīja ATP ranga līderis Rafaels Nadals, kurš Melburnā notiekošā "Kooyong Classic" turnīra mačā ar 4:6, 5:7 piekāpās Rišāram Gaskē.

Francūzi visos 15 oficiālajos mačos uzvarējušais Rafaels Nadals pēc neveiksmīgās uzstāšanās paraugmačā atzīmēja pašu svarīgāko, proti, veselību: "Man bija ļoti noslogots 2017. gads, tāpēc gatavošanos jaunajai sezonai sāku vēlāk nekā parasti, taču man ir pietiekami daudz laika. Šis man bija labs tests pēc treniņiem. Ceļgals jūtas labi, esmu šeit. Ja nejustos labi, nebrauktu, tāpēc ziņas ir labas. Smagi trenēšos nākamajās dienās, būšu gatavs "Australian Open"."

2009. gada "Australian Open" čempionam Nadalam "Kooyong Classic" bija plānota tika viena spēle, bet viņš vēl gatavojas trešdien Melburnā piedalīties "Tie Break Tens" turnīrā, kur katrs mačs tiek izspēlēts supertaibreikā formāta.

Seškārtējais "Australian Open" čempions Novaks Džokovičs, kurš elkoņa savainojuma dēļ nav spēlējis kopš Vimbldonas, un pēdējā brīdī atsauca dalību no decembrī Abū Dabī notiekošā paraugturnīra, "Kooyong Classic" spēlēs rīt, kad tiksies ar Dominiku Tīmu.

Nedrošība pēc ilgas prombūtnes savainojuma dēļ ir vēl vienam "Australian Open" eksčempionam. 2014. gadā Melburnas kortos uzvarējušais Stens Vavrinka arī pēdējo reizi bija redzams Vimbldonā, kopš tā laika mēģinot atgūties no ceļgala savainojuma. Šveices tenisists trešdien plānojis spēlēt "Tie Break Tens" turnīrā.

Izmantotie resursi:
Rafa after Kooyong: If I wasn’t feeling good I...

     [+] [-]

, 2018-01-10 07:20, pirms 6 gadiem
Ehh.
Mazliet savādi, ka Marejs uzreiz pēc pārtraukšanas spēlēt negūlās zem skalpeļa. Tagad zaudēts vairāk laika.
Cerams, ka Džokovičs un Vavrinka atgriezīsies apritē jau AO.
Labi, ka ar Nadālu viss ok.
Un... Federeram viss ok

Redzēsim, cik labi jutīsies Del Potro.

Kopumā... laikam šī gada AO nebūs tik skatāms kā iepriekšējie.
Ceru, ka Federera veselība izturēs AO, ja tiks `dziļi turnīrā`.
Par līderiem turnīrā nav ne jausma.