Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro: "Davidenko spēlē kā PlayStation"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Del Potro: "Davidenko spēlē kā PlayStation"
Huans Martins Del Potro sveic Nikolaju Davidenko ar uzvaru turnīrā
Foto: AFP/Scanpix

"Šogad turnīram ir lielisks čempions. Nikolajs spēlē fantastisku tenisu, gluži kā PlayStation. Man šodien nebija daudz variantu", pēc zaudējuma krievam Nikolajam Davidenko ATP tūres finālā atzinis argentīnietis Huans Martins Del Potro.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šodien par ATP tūres sezonas noslēguma turnīra čempionu kļuva Nikolajs Davidenko, finālā ar 6:3, 6:4 pieveicot argentīnieti Huanu Martinu Del Potro. Davidenko kļuva par pirmo Krievijas tenisistu, kuram izdevies šāds panākums, bet jaunākajā ATP rangā viņš pakāpsies uz sesto vietu.

„Līdz pat šim gadam uz trofejas savu vārdu bija atstājuši daudz slaveni vīri. Federers, Samprass, arī Džokovičs. Tagad uz tās būs arī mans vārds, un tas mani neaprakstāmi priecē”, pēc panākuma atzina 28 gadus vecais sportists, kurš ATP tūres finālsacensībās startēja piekto gadu pēc kārtas. „Esmu nedaudz pārsteigts, ka izdevās uzvarēt tik pārliecinoši. Līdz finālam pārsvarā biju spēlējis tikai trīs setu spēles, kuras ilga vismaz divas stundas un bija ļoti grūtas. Nezinu, kāpēc fināls iznāca vieglāks – varbūt biju vairāk noskaņojies jau no paša sākuma”, piebilda Davidenko, kurš ieguvis karjeras 18. ATP titulu, turklāt finālos zaudējis tikai piecas reizes. „Nākamais gads man būs īpašs, jo šo sezonu esmu noslēdzis ar panākumu. Ļoti ceru, ka man izdoties Londonā spēlēt arī nākamajā gadā, jo šeit viss bija lielisks”.

Tikmēr 21 gadu vecais Del Potro, kurš neizmantoja iespēju pakāpties uz ranga 4. vietu, atzina, ka Davidenko bija pelnījis uzvarēt šajā turnīrā, jo spēlējis vienkārši apbrīnojami. „Viņš bija nepārspējams, bija gatavs uzvarēt jebkuru spēlētāju, kas stātos pretī. Ir lietas, kas man ir jāuzlabo savā spēlē, taču viņš spēlē kā PlayStation. Izvelk visas bumbiņas un skrien tik nenogurdināmi. Pagaidām vēl nezinu, kā viņu uzveikt uz hard seguma”.

Izmantotie resursi:
barclaysatpworldtourfinals.com

  +8 [+] [-]

, 2009-11-29 20:42, pirms 14 gadiem
Virsraksts.

 +18 [+] [-]

, 2009-11-29 20:42, pirms 14 gadiem
Labs salīdzinājums

 +12 [+] [-]

, 2009-11-29 20:55, pirms 14 gadiem
del potro jauns, bet labsirdiigs- tas priecee

  +3 [+] [-]

, 2009-11-29 21:00, pirms 14 gadiem
Laikam jau tiešām Davidenko šo titulu bija pelnījis visvairāk. Mans favorīts bija Soderlings, bet nu visu cieņu arī Nikolajam!

  +5 [+] [-]

, 2009-11-29 21:01, pirms 14 gadiem
prieks par Davidenko!

ceru, ka drīz sāksies jauno ēra
Slēpts komentārs: Zakjiis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-29 22:54, pirms 14 gadiem
bija pelnījis

  +2 [+] [-]

, 2009-11-29 23:48, pirms 14 gadiem
man prieks, ka paredzamajām uzvarām ir pienākušas beigas tagad ir vismaz 5-6 spēlētāji, kas var parādīt viens otram sīvu pretestību es gan ar biju par soderlingu, bet nu gan jau nākamgad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-30 12:26, pirms 14 gadiem
Valmierietis12
Kā jau iepriekš kautkad minēju, interesanti būs skatīties Federera spēli. Laikam augšgalā ir retais palicis, kuram ir respekts pret Rodžeru. Rodžers ir pārkāpis sev pāri un vairs neraud t.i. saprot, ka vairs nav robots un neuzvarams. Līdz ar to cieņa viņam.

Neatraušos no tēmas - Koļam uz šā viļņa jāpaņem GS. Tad jau pēc tam var izbaudīt tenisu, nevis smagi strādāt.