Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Halepa atspēlē mačbumbu un izglābjas no zaudējuma pret Stousuru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Halepa atspēlē mačbumbu un izglābjas no zaudējuma pret Stousuru
Simona Halepa
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Apbrīnojamā veidā no uzvaras pār Simonu Halepu Maiami "Premier Mandatory" turnīra 4. kārtā izvairījās Samanta Stousura, kura bija vadībā ar setu un 5:2, kā arī neizmantoja vienu mačbumbu, rumānietei zaudējot ar rezultātu 6:4, 5:7, 2:6.

Mača pirmajos sešos geimos dominēja Halepa, kura no 4:2 pamanījās zaudēt četrus geimus pēc kārtas. Simonai ilgi neizdevās atgūties, nokļūstot ļoti tuvu zaudējumam. Stousura droši tuvojās uzvarai, no kuras tomēr pamanījās izvairīties.

Kad Stousura 2. setā pie rezultāta 5:3 servēja par uzvaru mačā, viņu iegāza spēle ar "forehand". Austrālijas tenisistei nākamajā geimā uzņemšanā bija mačbumba, kuru Halepa atspēlēja ar spēcīgu diagonālo "forehand". Halepa nosargāja servi, bet pēc tam pati ieguva vēl vienu breiku.

Vēl nesen esot vadībā ar setu un 5:2, Stousura zaudēja septiņus geimus pēc kārtas, 3. setā nokļūstot iedzinējos ar breiku. Halepai izdevās sāncensei uzspiest garās izspēles, un Sema tādā tenisā daudz kļūdījās, mačā atpakaļ vairs netiekot.

Pieticīgu sezonu aizvadošajai Halepai Floridā ir tikai otrais ceturtdaļfināls šogad. Pirmais viņai bija februārī Sanktpēterburgā, kur no ceturtdaļfināla cīņas nācās atteikties kājas savainojuma dēļ. Mačā par iekļūšanu Maiami pusfinālā viņai būs jāspēkojas ar Johannu Kontu.

"Miami Open". WTA "Premier Mandatory" turnīrs uz "hard" seguma

4. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Angelique Kerber – Risa Ozaki6:2 6:2
(2) Karolina Pliskova – (15) Barbora Strycova6:1 6:4
(3) Simona Halep – (14) Samantha Stosur4:6 7:5 6:2
Lucie Safarova – (4) Dominika Cibulkova7:6(5) 6:1
(12) Caroline Wozniacki – (6) Garbine Muguruza7:6(1) izst.
(11) Venus Williams – (7) Svetlana Kuznetsova6:3 7:6(4)
(10) Johanna Konta – Lara Arruabarrena7:5 6:1
(26) Mirjana Lucic-Baroni – Bethanie Mattek-Sands7:5 6:4

     [+] [-]

, 2017-03-28 12:07, pirms 7 gadiem
Novika "slava" nedod mieru Bērziņam kurš pēdējā laikā arvien vairāk pielieto apšaubāmus izteiksmes līdzekļus.