Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Gadu nespēlējušajam Del Potro veikta vēl viena ceļgala operācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gadu nespēlējušajam Del Potro veikta vēl viena ceļgala operācija
Huans Martins del Potro. Foto: Reuters/Scanpix

Traumatiskajam Argentīnas tenisistam Huanam Martinam del Potro, kurš nav spēlējis kopš pagājušā gada jūnija, veikta jau trešā ceļgala operācija.

Bijušais ranga trešais numurs del Potro labā ceļgala savainojumu guva 2018. gada oktobrī Šanhajas "Masters 1000" sērijas turnīrā. Argentīnietis spoži aizvadītas sezonas izskaņā bija spiests izstāties no prestižā "ATP Finals" turnīra Londonā.

Argentīnas tenisa zvaigzne 2019. gadā piedalījās tikai piecos turnīros, no kuriem pēdējais bija ATP 500 turnīrs jūnijā Londonā. Del Potro toreiz atteicās no 2. kārtas mača un kopš tā laika nav spēlējis.

Viņam jūnijā bija atkārtota operācija, kopš tā laika pārbaudot savu varējumu treniņos, taču sāpes nav zudušas. Trešdien Šveicē notika jau trešā procedūra minētajam ceļgalam.

2009. gada "US Open" čempionam pirms ceļgala traumas bija lielas problēmas ar abām plaukstu locītavām, no 2010. līdz 2015. gadam veicot kopumā četras operācijas – vienu labajai rokai un trīs kreisajai.

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/news/del...