Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičam traumas dēļ sezona beigusies

Rolands Eliņš

Džokovičam traumas dēļ sezona beigusies
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Serbu tenisists Novaks Džokovičs šodien apstiprinājis, ka elkoņa savainojuma dēļ šosezon vairs turnīros nepiedalīsies.

“Kā profesionālim šis man nav viegls lēmums, taču cenšos skatīties uz šīs situācijas pozitīvajām pusēm,” preses konferencē Serbijā paziņojis Novaks Džokovičs, šobrīd ATP ranga ceturtās pozīcijas īpašnieks.

Džokovičs savainojuma dēļ izstājās Vimbldonas ceturtdaļfinālā pret Tomasu Berdihu, pēc tam atzīstot, ka elkoņa trauma viņam traucējusi jau pusotru gadu. Vimbldonā Džokovičs tikās arī ar Latvijas tenisistu Ernestu Gulbi, trešajā kārtā pieveicot viņu trīs setos.

“Es vēlos spēlēt tenisu profesionālā līmenī vēl vairākus gadus,” pavēstījis Džokovičs. “Visi ārsti, ar kuriem es konsultējos, visi speciālisti gan Serbijā, gan visur citur pasaulē piekrita, ka šādam savainojumam nepieciešama atpūta. Ilgstošs pārtraukums man bija neizbēgams. Darīšu visu, lai sekmīgi atgūtos.”

“Mans elkonis bija savainots nepārtrauktās slodzes dēļ, un tas man traucēja servējot un tagad arī izpildot sitienus,” turpināja Džokovičs. “Manam ķermenim ir savi ierobežojumi, un man tas ir jārespektē un jābūt pateicīgam par to, ko izdevies sasniegt līdz šim.”

30 gadus vecais Džokovičs līdz ar to apstiprinājis iepriekš neoficiālās ziņas, ka “US Open” šodien nāksies iztikt bez viņa līdzdalības. Džokovičs iepriekš bija piedalījies 51 “Grand Slam” turnīrā pēc kārtas, taču šosezon ar ne pārāk izcilām sekmēm – Austrālijā negaidīti tikai zaudēts Denisam Istominam, bet Parīzē ceturtdaļfinālā Dominikam Tīmam.

Izmantotie resursi:
Novak Djokovic: Twelve-time Grand Slam champion...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-07-26 16:58, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: tā ir Gulbja iespēja
Tā bija Gulbja iespēja un patiesībā viņš gandrīz to izmantoja...nomocīja Džoko, bet diemžēl savā mačā ne līdz galam. Augļus ievāca citi

  +1 [+] [-]

, 2017-07-26 17:38, pirms 7 gadiem
Vares nakamgad sacensties par labāko kombeku ar Federeru.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-26 18:32, pirms 7 gadiem
Atkal Fedjam lieliska iespeeja....Rafam jaanem revanss...a Gulbim jaatiek top100

     [+] [-]

, 2017-07-27 04:03, pirms 7 gadiem
zhalkijs...dobra Tje Nowak zdravje!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-27 09:29, pirms 7 gadiem
visu karjeru nospēlēja bez lielām traumām, tāpēc arī varēja tik ilgi būt Nr.1, tagad viss nāk uz āru

  -1 [+] [-]

, 2017-07-27 09:39, pirms 7 gadiem
Lai atpūšas, viņš to ir pelnījis!