Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro veikta sezonu noslēdzoša operācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Del Potro veikta sezonu noslēdzoša operācija
Huans Martins Del Potro pēc operācijas
Foto: Facebook

Argentīnas labākajam tenisistam Huanam Martinam Del Potro pirmdien Minesotā tika veikta kreisās plaukstas locītavas operācija, pēc kuras sagaidāma pilnīga atlabšana. Del Potro šosezon vairs nespēlēs.

Par to, ka Del Potro būs operācija jau ziņojām nedēļas nogalē. Argentīnas tenisists to apstiprināja svētdien, bet pirmdien jau uzticēja savu kreiso roku sev labi zināmajam Ričardam Bergeram.

"Mayo" klīnikas izplatītajā paziņojumā sacīts, ka operācijas laikā tika konstēts, ka Del Potro kreisās plaukstas locītavas saišu bojājums ir lielāks nekā iepriekš prognozēts, pamatojoties uz rentgena uzņēmumiem. Neskatoties uz to, operācija notikusi bez sarežģījumiem.

Ārsti izteica apbrīnu par to, ka Del Potro šogad vispār ir spējis spēlēt, ņemot vērā to, cik pamatīgi sastieptas ir saites. Paredzams, ka Del Potro būs pilnīga atlabšana, kas notiks saskaņā ar iepriekš noteiktajiem termiņiem (aptuveni astoņi mēneši). Skaidrs, ka šobrīd vēl ranga 8. vietā esošais Del Potro šogad pilnīgi noteikti vairs nespēlēs.

Del Potro neilgi pēc operācijas ar Facebook starpniecību publicēja fotogrāfiju, pievienojot komentāru: "Vēl esmu nedaudz jūtīgs pēc operācijas. Par laimi viss noritēja veiksmīgi. Paldies par man sasūtītajiem vēlējumiem un ziņām. Te ir bilde ar dakteri Bergeru un manu teneri Franko Davinu."

  +4 [+] [-]

, 2014-03-25 08:22, pirms 10 gadiem
Un nākamgad viņam tiks veikta sezonu ieslēdzoša operācija? Ibio Leo, tak kādreiz padomājiet par to, ko skribelējat!!!
Noslēdzošs vispār var būt tikai tas, kas ir ieslēgts (noslēguma spēle u.tml.) Tas ir vistaisnākais kalks no moskaļu valodas - zakļučiķelņaja igra utt.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-25 08:44, pirms 10 gadiem
Kvetīni

  -1 [+] [-]

, 2014-03-25 12:50, pirms 10 gadiem
Del Potro jau pāris gadus mocās ar traumām, bet potenciāls viņam bija(ir) liels. Lai veseļojas un atgriežas! Mūsu Gulbim pagaidām viens nopietns pretnieks šogad mazāk un iespēja rangā pakāpties, ja tikai beidzot nostabilizēs savu spēli!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-25 12:56, pirms 10 gadiem
Veselību Delpo. Nu jau laikam bezcerīgi gaidīt vēl vienu ar potencēm - Sõderlingu atpakaļ. Foršs čalis bija, ehh.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-25 12:58, pirms 10 gadiem
Lai gan prese jau cerību vēl saglabā: Tennis: Soederling not yet ready for retirement...

  +1 [+] [-]

, 2014-03-25 12:59, pirms 10 gadiem
Vairs nekad nebūs pirmā rakete... Ja nu vienīgi otrā...