Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals un Čiličs nespēlēs Parīzē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals un Čiličs nespēlēs Parīzē
Rafaels Nadals šonedēl spēlē Bāzelē
Foto: AP/Scanpix

Piektdien par nespēlēšanu nākamajā nedēļā gaidāmajā Parīzes "Masters 1000" turnīrā paziņoja Rafaels Nadals un Marins Čiličs, pievienojoties mūsu Ernestam Gulbim.

Spānijas pirmais numurs Parīzes "Masters" turnīrā ar spožiem rezultātiem nav izcēlies. Nadala labākais rezultāts ir fināls 2007. gadā, kad viņš ar 4:6, 0:6 zaudēja Davidam Nalbandjanam. Pērn Rafa tika līdz pusfinālam (zaudējums Davidam Fereram), šajā turnīrā spēlējot pirmo reizi kopš 2009. gada. Šoreiz Nadals Parīzē nespēlēs personisku iemeslu jeb apendicīta operācijas dēļ.

Tikmēr pagājušajā nedēļā Kremļa kausā uzvarējušais Čiličs sezonas pēdējo "Masters" turnīru izlaidīs labās rokas savainojuma dēļ. Gan Nadals, gan Čiličs jau ir kvalificējušies "ATP World Tour Finals". Nadala sakarā gan nav lielas pārliecības par to, ka viņš patiešām aizbrauks uz Londonu.

Šodien oficiāli dalību no Parīzes turnīra atsauca arī Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis, apstiprinot vakar saņemto informāciju par sezonas priekšlaicīgu beigšanu pleca savainojuma dēļ.

Pateicoties augstāk minēto tenisistu nespēlēšanai nozīmīgajā turnīrā, no kvalifikācijas izvairījušies Pablo Anduhars, Vaseks Pospišils un arī 2012. gada finālists Ježijs Janovičs.

     [+] [-]

, 2014-10-24 18:38, pirms 10 gadiem
Bet Cilicu tacu var vel apsteigt,vel 500nieki nav noslegusies un Parize ir prieksa,,Live ATP Race Rankings vai .. ?

     [+] [-]

, 2014-10-24 19:09, pirms 10 gadiem
copy paste "Čiličs kvalificējās kā "Grand Slam" čempions" liidz ar to var atpuusties!!!