Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Lielbritānijas trešais numurs Evanss pieķerts kokaīna lietošanā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lielbritānijas trešais numurs Evanss pieķerts kokaīna lietošanā
Daniels Evanss
Foto: EPA/Scanpix

Disciplīnas pārkāpumiem bēdīgi slavenais Lielbritānijas tenisists Daniels Evanss, aizvadot karjeras labāko sezonu, iekūlies jaunās nepatikšanās, tiekot diskvalificēts par kokaīna lietošanu.

27 gadus vecais Evanss pašreiz rangā atrodas 50. vietā, kas viņam Lielbritānijas ieskaitē dod trešo pozīciju aiz Endija Mareja (#1) un Kaila Edmunda (#47). Lielbritānijas Tenisa asociācija viņu 2008. gadā diskvalificēja uz četriem mēnešiem un atņēma finansējumu par pārkāpumu Vimbldonā, kad viņš turnīra laikā apmeklēja naktsklubu.

Evanss, kuram patīk profesionāliem sportistiem neatbilstošs dzīves stils ar ballēšanos sacensību laikā, tiek uzskatīts par lielāko izniekoto britu tenisa talantu pēdējā laikā, ko pats arī apzinās. Viņam uz kreisās rokas ir tetovējums ar uzrakstu: "Katram svētajam ir pagātne, katram grēciniekam ir nākotne."

Šķita, ka viņš ir spējis tikt pāri savām problēmām. Evanss janvārī Sidnejā sasniedza pirmo ATP finālu (zaudējums Žilam Milleram) un "Australian Open" turnīrā pirmoreiz tika līdz "Grand Slam" 4. kārtai. Dens martā rangā tika līdz 41. vietai, sasniedzot savu rekordu. Nākamajā mēnesī Barselonas turnīra laikā viņam pozitīvas aizliegto vielu analīzes.

Starptautiskā Tenisa federācija šodien izplatīja paziņojumu par pagaidu diskvalifikāciju, kas stāsies spēkā 26. jūnijā. Vēlāk tiks paziņots pilns diskvalifikācijas termiņš. Maksimālais sods ir četri gadi. Evanss šobrīd turnīros nepiedalās kājas savainojuma dēļ, kas apdraudēja viņa startu Vimbldonā. Tur viņš tagad nedrīkstēs spēlēt cita iemesla dēļ.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2017-06-23 21:46, pirms 7 gadiem
Tad jau viena brīva vieta turnīrā, un Gulbis tiek pamatturnīrā bez uztraukuma ???

     [+] [-]

, 2017-06-24 01:25, pirms 7 gadiem
Ja garsho tad jalieto