Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals nespēlēs Premjerlīgā, viņu aizstās Federers

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals nespēlēs Premjerlīgā, viņu aizstās Federers
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas tenisa līderis Rafaels Nadals pirmdien paziņoja, ka gada izsakņā nepiedalīsies jaunajā projektā "Tenisa Premjerlīga", jo ATP starpsezonu vēlas izmantot, lai labāk sagatavotos jaunajai sezonai pēc 2014. gada, kas viņam vairākus turnīrus atņēma savainojumu dēļ.

Rafa plaukstas locītavas savainojuma dēļ nav spēlējis kopš jūlija sākuma, kad Vimbldonas 4. kārtā četros setos zaudēja Nikam Kirjosam. Janvārī zaudētajā "Australian Open" finālā viņam bija muguras savainojums.

Nadalam šogad ATP tūrē palikuši pieci turnīri – Pekina, Šanhaja, Bāzele, Parīze un "ATP World Tour Finals". Uz Ķīnu viņš dosies, taču bez lielām cerībām.

"Indian Aces" komanda ātri atrada Nadalam aizvietotāju, komandā piesakot Rodžeru Federeru. Viņš projekta izveidošanas brīdī par Premjerlīgu izteicās piesardzīgi, taču tagad bez minstināšanās devis piekrišanu spēlēt komandā, kurā bez viņa būs arī Pīts Samprass, Gaels Monfīss, Ana Ivanoviča, Sanja Mirza, Rohans Bopanna un Fabriss Santoro.

Premjerlīgas pirmā sezona startēs 28. novembrī. Līdz 13. decembrim paredzēts izspēlēt 28 mačus, visām komandām viesojoties katrā no četru komandu pārstāvētajām vietām – Manilā (28.-30. novembris), Singapūrā (2.-4. decembris), Indijā (7.-9. decembris) un Dubaijā (11-.13. decembris). Par turnīru un tā formātu plašāk var izlasīt šeit premiertennisleague.com

Premjerlīgas komandu sastāvi

"Indian Aces" (Deli)"Mavericks" (Manila)"Slammers" (Singapūra)"UAE Royals" (Dubaija)
Rodžers FederersEndijs MarejsSerēna ViljamsaNovaks Džokovičs
Pīts SamprassŽo-Vilfrīds TsongaAndrē AgasiKarolīna Vozņacki
Gaels MonfīssKirstena FlipkensaTomāss BerdihsJuženija Bušāra
Ana IvanovičaDaniels NestorsLeitons HjuitsRišārs Gaskē
Sanja MirzaKarloss MoijaNiks KirjossGorans Ivaniševičs
Rohans BopannaMarija ŠarapovaDaniela HantuhovaNenads Zimoņičs
Fabriss SantoroTrīts HjuīBrunu SoaressMaleks Džaziri
Patriks Rafters

     [+] [-]

, 2014-09-22 18:51, pirms 10 gadiem
Nu ja top tenisisti piedalās šai projektā tad lai janvārī atkal nečīkst ka ir nogurums un tenisa sezona ir ļoti gara un nav ne laika atpūsties ne saārstēt traumas!

Protams nauda ir tā kas pievelk šos top tenisistus šādos projektos, bet tad par čīkstēšanu ir jāaizmirst, kgan zinot ka tas notiek katru gadu tad arī 2015 gada sezonas sākums nebūs izņēmums!

     [+] [-]

, 2014-09-23 01:09, pirms 10 gadiem
Cirks nevis teniss. Liela nauda un atpūtu nevienam vairs nevajag, lai gan cik sapratu, tad katrā spēlē tikai viens sets būs jāspēlē un tas pats līdz pieciem geimiem. Tādas treniņspēles vien sanāk.