Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Kicbīlē negaidīti finālisti

Kicbīlē negaidīti finālisti
Giljermo Garsija Lopess
Foto: AP

Vienīgajā šīs nedēļas ATP turnīrā, kas šonedēļ norisinās Austrijas pilsētā Kicbīlē, noskaidroti finālisti. Rīt par titulu cīnīsies spānis Giljermo Garsija Lopess un francūzis Žuljens Beneto, kuri pirms turnīra noteikti nebija favorītu vidū.

Tāpat kā šīs nedēļas WTA tenisa turnīros, arī ATP turnīrā Kicbīlē pārsteigumu netrūka, un labas iespējas tikt pie uzvarētāja lauriem pavērās tenisistiem, kuri par titulu parasti necīnās. Šodienas pusfinālu dalībnieku vidū bija tikai viens izliktais sportists – krievs Mihails Južnijs, taču arī viņš līdz finālam netika. Trešo reizi karjerā viņam nācās piekāpties spānim Giljermo Garsijam Lopesam, kurš tādējādi sasniedza savas karjeras pirmo ATP finālu.

Spāņa pretinieks finālā būs veiksmīgais zaudētājs Žuljens Beneto no Francijas. Beneto pamatturnīrā iekļuva tikai tad, kad dalību atsauca viņa tautietis Nikolā Devildē, un šo radušos iespēju viņš sekmīgi izmantojis. Šodien pusfinālā francūzis divos setos pieveica spāni Oskaru Ernandesu. Arī šī Francijas tenisista rēķinā nav neviena ATP vienspēļu turnīra titula, tādējādi rīt kāds no finālistiem kļūs par čempionu pirmo reizi karjerā.

"Interwetten Austrian Open Kitzbuhel"

Pusfinālu rezultāti
G. Garcia-Lopez - M. Youzhny (7) 6:3, 1:6, 7:6(5)
J. Benneteau - O. Hernandez 6:3, 6:4

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com


, 2009-05-22 22:06, pirms 15 gadiem
Južnijs nocakarējās
, 2009-05-22 22:33, pirms 15 gadiem
tas tak speciaali, daudzi gatavojaas french open, vai arii laiciigi izstaajaas
Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka, Ribakina, Vondroušova un Kostjuka tiek Štutgartes pusfinālā

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Piektdien pusfinālu sasniedza poliete Iga Švjonteka, kazahiete Jeļena Ribakina, čehiete Marketa Vondroušova un ukrainiete Marta Kostjuka.
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.