Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals liek punktu pieticīgajai sezonai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals liek punktu pieticīgajai sezonai
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

14-kārtējais "Grand Slam" čempions Rafaels Nadals ceturtdien paziņoja par sezonas pabeigšanu priekšlaicīgi, lai varētu veltīt vairāk laika kreisās plaukstas locītavas savainojuma dziedēšanai.

Nadals šīs problēmas dēļ bija spiests izstāties pirms "French Open" 3. kārtas mača un arī nespēlēja Vimbldonā. Nadalam šogad vēl bija palikuši trīs turnīri – Bāzele, Parīzes "Masters 1000" un "ATP World Tour Finals".

Jāatzīmē, ka spānis vēl nebija kvalificējies sezonas finālturnīram, taču atradās gada kopvērtējuma 7. vietā ar labām izredzēm aizbraukt uz Londonu. Zīmīgi, ka "ATP World Tour Finals" ir vienīgā lielā trofeja, kuras vēl nav viņa iespaidīgajā titulu kolekcijā.

Nadals ļoti vāji nospēlēja nesen notikušajos turnīros Pekinā un Šanhajā, kur zaudēja attiecīgi Grigoram Dimitrovam un Viktoram Troickim, jau tobrīd liekot noprast, ka šogad varētu vairs nespēlēt. Nadalam šogad ir 39-14 bilance ar diviem tituliem, uzvarot māla turnīros Montekarlo un Barselonā.

Nadala sezonas pārtraukšana priekšlaicīgi nozīmē to, ka šogad prestižajā "ATP World Tour Finals" nebūs uzreiz divu lielā četrinieka pārstāvju, jo veselības problēmu dēļ sezona agri beidzās arī Rodžeram Federeram, kurš nav spēlējis kopš Vimbldonas.

     [+] [-]

, 2016-10-20 23:44, pirms 8 gadiem
Jau domāju ka karjerai, bet laikam tik traki vēl nav

     [+] [-]

, 2016-10-21 02:08, pirms 8 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Jau domāju ka karjerai, bet laikam tik traki vēl nav
Domāju tālu no tā nav