Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Azarenka sagādā Vozņacki ceturto zaudējumu pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Azarenka sagādā Vozņacki ceturto zaudējumu pēc kārtas
Karolīna Vozņacki
Foto: AFP/Scanpix

Viktorija Azarenka trešdien Sinsinati turnīrā guva sezonas ceturto uzvaru pār Karolīnu Vozņacki (6:0, 6:4), tikmēr Petra Kvitova Ohaio zaudēja jau savā pirmajā mačā, ar 5:7, 6:4, 2:6 piekāpjoties Karolīnai Garsijai.

Viktorija Azarenka pirms diviem gadiem tieši Sinsinati turnīrā pārtrauca trīs zaudējumu sēriju pret Karolīnu Vozņacki un kopš tā laika Dānijas labāko tenisisti uzveikusi piecās cīņās pēc kārtas, turklāt allaž to paveikusi divos setos. No šogad izspēlētājiem četriem savstarpējiem mačiem Karolīna tikai vienā uzvarējusi vairāk par četriem geimiem.

Karolīna šobrīd nav optimālā kondīcijā, jo arvien cīnās ar kājas savainojuma sekām. Tiesa, vienu setu viņa vakar varēja uzvarēt, jo 2. setā bija vadībā ar 3:0. Vozņacki, kurai septembrī "US Open" turnīrā jāaizstāv ar finālu sasniegšanu nopelnītie punkti, jau pirms Sinsinati turnīra sākšanas paņēma Ņūheivenas "wild card", jo labi apzinās nepieciešamību pirms došanās uz Ņujorku iegūt spēļu praksi.

Vozņacki zaudējusi pēdējos četrus mačus! Tā viņai ir garākā zaudējumu sērija kopš 2013. gada aprīļa/maija, kad tika zaudēti pieci mači pēc kārtas, tiesa, toreiz lielā zaudējumuma sērija bija uz viņas neērtākā seguma, kas ir māls.

Trīs mačus pēc kārtas zaudējusi Petra Kvitova, kura pirmo reizi trīs cīņās piekāpās Karolīnai Garsijai – 5:7, 6:4, 2:6. Francijas tenisistei tā ir karjeras lielākā uzvara, pirmo reizi pieveicot Top 5 spēlētāju. Talantīgajai Garsijai iepriekš četras reizes bija izdevies pārspēt 6. vietā esošas tenisistes – trīs reizes Anu Ivanoviču, bet vienreiz Agņešku Radvaņsku.

Jau astoto uzvaru pēc kārtas guva pagājušajā nedēļā Toronto uzvarējusī Belinda Benčiča, pie panākuma tika arī viņai svētdien finālā Kanādā zaudējusī Simona Halepa. Visi rezultāti redzami zemāk. Rumānietei šonedēļ jātiek līdz finālam, lai no 2. vietas izstumtu šonedēļ nespēlējošo Mariju Šarapovu. Pēc nākamās nedēļas reitinga noteiks "US Open" izsētās spēlētājas.

"Western & Southern Open". WTA "Premier 5" turnīrs Sinsinati uz "hard" seguma

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Serena Williams – Tsvetana Pironkova7:5 6:3
(3) Simona Halep – Kristina Mladenovic7:5 5:7 6:4
Caroline Garcia – (4) Petra Kvitova7:5 4:6 6:2
Victoria Azarenka – (5) Caroline Wozniacki6:0 6:4
(6) Ana Ivanovic – Venus WilliamsUzvara bez cīņas
(7) Lucie Safarova – CoCo Vandeweghe6:4 7:5
(8) Karolina Pliskova – Timea Babos6:4 7:5
(14) Elina Svitolina – Eugenie Bouchard7:6(6) 7:5
(15) Andrea Petkovic – Camila Giorgi5:7 6:3 6:3
Belinda Bencic – Flavia Pennetta6:1 6:4
Jelena Jankovic – Madison Keys7:6(4) 6:4
Karin Knapp – Daria Gavrilova6:4 6:1
Varvara Lepchenko – Mirjana Lucic-Baroni7:5 6:4
Anastasia Pavlyuchenkova – Yaroslava Shvedova2:6 6:3 6:2
Anna Schmiedlova – Irina-Camelia Begu6:1 6:3
Sloane Stephens – Mona Barthel3:6 7:6(1) 6:2

3. kārtas pāri

Spēle
(1) Serena Williams – Karin Knapp
(3) Simona Halep – (15) Andrea Petkovic
(6) Ana Ivanovic – Sloane Stephens
(7) Lucie Safarova – Belinda Bencic
(8) Karolina Pliskova – Jelena Jankovic
(14) Elina Svitolina – Caroline Garcia
Victoria Azarenka – Anastasia Pavlyuchenkova
Anna Schmiedlova – Varvara Lepchenko