Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers, Marejs un Nadals nespēlēs Toronto "Masters" turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers, Marejs un Nadals nespēlēs Toronto "Masters" turnīrā
Rafaels Nadals
Foto: SIPA/Scanpix

Tā vien šķiet, ka Novakam Džokovičam ir garantēti vieglākie 1000 punkti šosezon, jo nākamajā nedēļā gaidāmais "Rogers Cup" turnīrs Toronto notiks bez Rodžera Federera, Endija Mareja un Rafaela Nadala piedalīšanās.

Tas, ka prestižais "Rogers Cup" šogad cietīs daudzu atteikumu dēļ, jau bija gaidāms, jo daudziem elites spēlētājiem šajā gada laikā galvenā prioritātē ir olimpiskās spēles. Milošs Raoničs, Tomāšs Berdihs un Dominiks Tīms paziņojuši, ka uz Rio nebrauks. Pirmie divi aizbildinās ar Zikas vīrusu, bet trešajam prioritātes ir mazie 250 punktu turnīri.

Lielais četrinieks pagaidām kravā čemodānus ceļojumam uz Brazīliju. Pagājušā gada "Rogers Cup" čempions Endijs Marejs šoreiz Kanādā nespēlēs atpūtas dēļ. Viņš pagājušās nedēļas nogalē nestartēja arī Deivisa kausā. Britu pirmais numurs pagājušā gada vasarā startēja pārāk daudz turnīros, kas noveda pie pārguruma un zaudējuma "US Open" 4. kārtā Kevinam Andersonam.

Federers uz Toronto nebrauks "personisku iemeslu dēļ". Ar to saprotama atpūta, kas bija iemesls viņa nespēlēšanai arī pagājušajā gadā Monreālā. Savukārt Nadals joprojām vēl nav gatavs spēlēt plaukstas locītavas savainojuma dēļ. Spānim pēdējais turnīrs bija "French Open", kas tika priekšlaicīgi pārtraukts, atsakoties no 3. kārtas mača. Nadals treniņus atsāka tikai pagājušajā gadā, tāpēc šobrīd vēl neesot gatavs tik lielam turnīram, kāds ir "Rogers Cup".

Trīs minēto spēlētāju prombūtnē lielākās zvaigznes un titula galvenie pretendenti būs Džokovičs un Raoničs. Šobrīd dalībnieku sarakstā no Top atrodas vēl arī Stens Vavrinka, Kei Nišikori, Berdihs, Tīms un Žo-Vilfrīds Tsonga.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-19 22:04, pirms 8 gadiem
Kā var nespēlēt? Tas par Fedju? Un nogurums Marejam, nopietni? Nav kaut kādas sankcijas pēc tam? Jebšu uz šādiem dūžiem piever acis?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-20 07:19, pirms 8 gadiem
Bērziņ,liekas tieši Tu esi pārpūlējies-"Nadāls treniņus atsāka tikai pagājušajā gadā "?