Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičam operācija nav nepieciešama

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičam operācija nav nepieciešama
Novaks Džokovičs
Foto: Reuters/Scanpix

Novaks Džokovičs pēc zaudējuma Rodžeram Federeram Montekarlo "Masters 1000" turnīra pusfinālā (5:7, 2:6) atzina, ka plaukstas locītavas savainojuma dēļ viņam nepieciešama atpūta.

"Es kādu laiku nevarēšu spēlēt. Cik ilgi, nezinu," pēc pirmā zaudējuma "Masters 1000" turnīros kopš augusta atzina Džokovičs, norādot, ka situācija pasliktinās, kad jāspēlē smagos apstākļos (apmācies laiks).

Plaukstas locītavu savainojumi pēdējo sezonu laikā par traucēkli kļuvuši Huanam Martinam Del Potro, kuram operētas abas rokas. Del Potro pēc kārtējās operācijas šogad vairs nespēlēs.

Džokoviča situācija nav tik nopietna. Serbijas tenisists norādīja, ka viņam operācija nav nepieciešama: "Tā ir labā ziņa, jo man nav ne lūzuma, sastiepuma vai kā tāda. Šovakar atkal došos pie ārstiem, bet rīt man būs atkārtots rentgens. Redzēs, vai pēdējo septiņu dienu laikā ir kas mainījies."

"Pēdējo 10 dienu laikā esmu dzirdējis tik daudz versiju par savu savainojumu. Situācija ir sarežģīta," piebilda Džokovičs, kurš par plaukstas locītavu sūdzējās nedēļas sākumā. "Ilgi mači, garas izspēles noteikti situāciju neuzlaboja. Šobrīd jūtos tieši tāpat kā piektdienas vakarā.

Džokovičs pirms māla sezonas uzvarēja abos sezonas primajos "hard" seguma "Masters 1000" turnīros Indianvelsā un Maiami. ATP ranga otrais numurs pauda versiju par to, ka gatavoties māla sezonai sācis pārāk straujā tempā: "Tas notika divās dienās, trenējos pārāk daudz. Iespējams, sāku pārāk stingri. Pārēja no "hard" uz mālu, citas bumbiņas, iespējams, atstāja savu iespaidu."

Džokovičam nākamais turnīrs paredzēts 4. maijā Madridē, kur notiks sezonas ceturtais "Masters 1000" turnīrs.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-19 23:58, pirms 10 gadiem
lai nu neforsē- RG jābūt gatavam uz 100 jo dibenists ir jāuzvar

     [+] [-]

, 2014-04-20 13:17, pirms 10 gadiem
Nu tā tikai vēl trūka, lai Džoko a r ī arī ar plaukstas locītavas problēmām "izietu no ierindas".Tas nu būtu par daudz...