Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Del Potro kārtējo reizi pieveic Nišikori, Isners izslēdz Vavrinku

Del Potro kārtējo reizi pieveic Nišikori, Isners izslēdz Vavrinku
Huans Martins Del Potro
Foto: AFP/Scanpix

Huans Martins Del Potro piekto reizi sešās cīņās pārspēja Kei Nišikori, japāni ar 7:6(4), 6:3 uzveicot Romas turnīra 3. kārtā. Sezonas labāko uzvaru guva arī Džons Isners, kuram 7:6(1), 6:4 panākums pār Stenu Vavrinku.

Huanam Martinam Del Potro uzvarai 1. setā nepietika ar diviem breikiem, tomēr taibreikā Del Potro prata nospēlēt precīzāk. Savukārt 2. setā bija tikai viens breiks, kuru Del Potro ieguva ceturtajā geimā. Del Potro tagad savstarpējās cīņās ir vadībā ar 5-1, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pagājušā gada oktobrī Bāzelē.

Šodien gūtā uzvar pār Kei Nišikori Argentīnas tenisistam ir īpaša ar to, ka tā viņam ir sezonas pirmā (1-4) uzvara pret Top 10 spēlētāju. Del Potro piektdien ceturtdaļfinālā sacentīsies ar četrkārtējo čempionu Novaku Džokoviču.

Sezonas pirmo Top 10 uzvaru šodien guva arī Džons Isners, kurš bija nesalaužams mačā pret 2008. gada finālistu Stenu Vavrinku, atspēlējot visas piecas breikbumbas. Isners Šveices tenisistu pieveicis trijos no četriem mačiem, ieskaitot abos uz māla seguma. Isners tikai otro reizi ticis līdz "Masters 1000" ceturtdaļfinālam māla seguma turnīrā. Pirmā bija 2012. gadā Madridē.

Dominiks Tīms atspēlēja trīs mačbumbas pret Semu Kveriju (3:6, 6:3, 7:6(7)), nodrošinot tikšanos ar Rafaelu Nadalu jau trešajā turnīrā pēc kārtas. Tīms visas trīs mačbumbas atspēlēja pēdējā seta taibreikā – pirmo ar servi, otro uzņemšanā ar diagonālo "backhand" un trešo savas serves izspēlē ar "forehand". Mačs beidzās ar Kverija sitienu autā, kad Tīmam bija viņa pirmā mačbumba. Tīms Nadalam svētdien zaudēja Madrides finālā ar 6:7(8), 4:6 un divas nedēļas agrāk piekāpās arī Barselonas finālā – 4:6, 1:6.

"Internazionali BNL d'Italia". ATP "Masters 1000" turnīrs Romā uz māla seguma

3. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut6:4 6:4
John Isner – (3) Stan Wawrinka7:6(1) 6:4
(4) Rafael Nadal – (13) Jack Sock6:3 6:4
(5) Milos Raonic – (12) Tomas Berdych6:3 6:2
(6) Marin Cilic – (9) David Goffin6:3 6:4
Juan Martin Del Potro – (7) Kei Nishikori7:6(4) 6:3
(8) Dominic Thiem – Sam Querrey3:6 6:3 7:6(7)
(16) Alexander Zverev – Fabio Fognini6:3 6:3

Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka, Ribakina, Vondroušova un Kostjuka tiek Štutgartes pusfinālā

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Piektdien pusfinālu sasniedza poliete Iga Švjonteka, kazahiete Jeļena Ribakina, čehiete Marketa Vondroušova un ukrainiete Marta Kostjuka.
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.