Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Piekāpjoties "French Open", šogad nenotiks Leivera kauss

Piekāpjoties "French Open", šogad nenotiks Leivera kauss
2019. gada Leivera kausa čempione Eiropas izlase. Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas un pasaules vīriešu tenisa izlašu turnīrs Leivera kauss šogad nenotiks, jo tā plānotajā laikā septembrī paredzēts arī "French Open", ar kuru Rodžera Federera dibinātais turnīrs nespēj konkurēt.

Austrālijas leģendas Roda Leivera vārdā nosauktais turnīrs noticis trīs reizes, allaž uzvarot Eiropas izlasei, kas divreiz triumfēja savās mājās – 2017. gadā Prāgā un 2019. gadā Ženēvā, kā arī vienreiz viesos – 2018. gadā Čikāgā.

Šogad turnīram bija jānotiek no 25. līdz 27. septembrim "TD Garden" arēnā Bostonā, taču tas nebūs iespējams, jo tajā laikā plānots arī pārceltais "French Open", kas koronavīrusa pandēmijas dēļ pārcelts no maija beigām uz 20. septembri.

Šogad Leivera kausam nenotiekot, Bostona saglabājusi rīkotājas statusu 2021. gadā, kad sacensības notiktu no 24. līdz 26. septembrim. Uz šogad atcelto turnīru iegādātās biļetes būs derības arī nākamajā gadā, tāpat ir iespēja atgūt par tām iztērēto naudu.

Profesionālais teniss piespiedu kārtā apturēts vismaz līdz 13. jūlijam. Pārcelti vai atcelti jau vairāk nekā 30 turnīri, no kuriem lielākais upuris ir prestižais Vimbldonas turnīrs.

Izmantotie resursi:
https://lavercup.com/news/2020/04/1...


Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka, Ribakina, Vondroušova un Kostjuka tiek Štutgartes pusfinālā

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Piektdien pusfinālu sasniedza poliete Iga Švjonteka, kazahiete Jeļena Ribakina, čehiete Marketa Vondroušova un ukrainiete Marta Kostjuka.
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.