Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

2010. gada Hopmana kausā interesants dalībnieku sastāvs

2010. gada Hopmana kausā interesants dalībnieku sastāvs
2009. gada Hopmana kausi čempioni - slovāki Dominika Cibulkova un Dominiks Hrbatijs
Foto: Professional Sport/Scanpix

Kā ierasts, katras tenisa sezonas sākumā tiek aizvadīts viens no komandu turnīriem – Hopmana kauss. Tajā startē astoņu valstu izlases, pa vienai dāmai un kungam komandā. Šogad ielūgto komandu un dalībnieku sastāvs ir gana raibs, kas sola arī interesantas cīņas.

Lai gan cīņas par Hopmana kausu Austrālijas pilsētā Pērtā sāksies tikai nākamā gada janvārī, jau ir zināmas gan visas dalībvalstis, gan dalībnieki. Atgādinām, ka Hopmana kausa turnīrā piedalās organizatoru izvēlētas komandas, turklāt organizatori izvēlas arī spēlētājus, ko vēlas redzēt sacensībās.

Īpaši spēcīga nākamgad solās būt mājinieku komanda, kura sacensībās arī ir izlikta ar 1. numuru. Ķenguru zemes pārstāvēs Leitons Hjūits un Samanta Stosura. Bez viņiem A grupā spēlēs arī spāņi (Tomijs Robredo un Marija Hosē Martinesa Sančesa), rumāņi (Viktors Hanesku un Sorana Kirsteja), kā arī amerikāņi (Džons Isners un Melānija Udāna). B grupas sastāvs ir vēl intriģējošāks – Krieviju pārstāvēs Jeļena Dementjeva un Igors Andrejevs, Vāciju Sabīne Lisicki un Filips Kolšraibers, Kazahstānu Jaroslava Švedova un Andrejs Golubevs, bet vislielāko sajūsmu organizatori izteikuši par britu Endija Mareja un Lauras Robsones dalību turnīrā. Ja skots šobrīd ir viens no ranga līderiem, tad Robsonei vēl ir tikai 15 gadu, tomēr viņa jau paspējusi uzvarēt junioru „Grand Slam” sacensībās Vimbldonā.

Lai arī komandu sastāvi vēl var mainīties (ja nu kādam gadās savainojumi), tomēr ir skaidrs, ka pavisam izteiktu favorītu, kam atvēlēt uzvaru nav. No 2. līdz 8. janvārī tiks izspēlēti grupu turnīra mači, bet 9. janvārī grupu uzvarētāji tiksies finālā. Atgādinām, ka šī gada sākumā par Hopmana balvas ieguvējiem kļuva.Slovākijas tenisisti Dominiks Hrbatijs un Dominika Cibulkova, finālā uzveicot Krievijas duetu – Dinaru un Maratu Safinus.

2010. gada Hopmana kausa dalībnieki

A grupa
Austrālija (Leitons Hjūits un Samanta Stosura)
Spānija (Tomijs Robredo un Marija Hosē Martinesa Sančesa)
Rumānija (Viktors Hanesku un Sorana Kirsteja)
ASV (Džons Isners un Melānija Udāna)

B grupa
Krievija (Jeļena Dementjeva un Igors Andrejevs)
Lielbritānija (Endijs Marejs un Laura Robsone)
Vācija (Sabīne Lisicki un Filips Kolšraibers)
Kazahstāna (Andrejs Golubevs un Jaroslava Švedova)

Izmantotie resursi:
hopmancup.com


, 2009-11-16 19:36, pirms 14 gadiem
Kur tad Serbija ? Būtu vismaz skaistule Ana Ivanoviča piemēram pārī ar Džoko
, 2009-11-16 20:34, pirms 14 gadiem
erotiska bilde xD
, 2009-11-16 22:23, pirms 14 gadiem
dabiski, ka mājnieki savu komandu var sastādīt cik spēcīgu grib
, 2009-11-17 12:31, pirms 14 gadiem
Wembley rakstīja: Kur tad Serbija ? Būtu vismaz skaistule Ana Ivanoviča piemēram pārī ar Džoko
visticamak pari butu Novaks un Jelena :/
, 2009-11-20 14:40, pirms 14 gadiem
Varēs vēlreiz paskatīties kā spēlē jaunā amerikāniete
Rafaels Nadals. Foto: AFP/Scanpix

12 reizes par Barselonas čempionu kļuvušais Nadals atgriežas ar uzvaru

Spānijas otrajā lielākajā pilsētā Barselonā sācies "ATP 500" māla turnīrs. Atgriežoties apritē, spānis Rafaels Nadals pārspēja itālieti Flavio Kobolli - 6:2, 6:3.
Aļona Ostapenko. Foto: Porsche Tennis
1

Ostapenko turpinās māla sezonu, cīnoties pret Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Pēc plkst. 21.00 Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmajā kārtā cīnīsies pret čehieti Lindu Noskovu.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.