Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tipsarevičam izstāties liek reibonis, Ferers bezspēcīgs pret Vavrinku

Tipsarevičam izstāties liek reibonis, Ferers bezspēcīgs pret Vavrinku
Janko Tipsarevičs
Foto: Reuters/Scanpix

Sinsinati "Masters 1000" turnīrā noskaidroti 3. kārtas dalībnieki. Kamēr turnīra pirmie trīs numuri – Rodžers Federers, Novaks Džokovičs un Endijs Marejs – izcīnīja uzvaras divos setos, diviem pirmā desmitnieka spēlētājiem turnīrs jau beidzies.

Pagājušā gada čempions Endijs Marejs ar 6:2, 6:4 sagrāva amerikāni Semu Kveriju, pārliecinošo rezultātu sasniedzot, neskatoties uz servēšanas problēmām. Olimpiskajam čempionam serve bija tikai 54%, taču skots prata izvairīties no nepatikšanām. Marejs par vietu ceturtdaļfinālā sacentīsies ar Žeremī Šardī, kurš panākumam pret Endijju Rodiku pievienoja arī uzvaru pār Denisu Istominu.

Pērn pleca savainojuma dēļ Sinsinati finālu pabeigt nespējušais Novaks Džokovičs arī uzvarēja divos setos, tiesa, dabūja vairāk nopūlēties pret Andreasu Sepi. Itālietis šogad "French Open" uzvarēja pirmos divus setus pret Džokoviču, taču mačā triumfēt nespēja. Trešdien Sepi bijušajam ranga līderim zaudēja devīto reizi. Pirmajā setā Novakam nācās spēlēt taibreiku, kurā viņš uzvarēja ar 7:4. Itālietis setu pabeidza ar divām "forehand" kļūdām, bet otrajā setā nebija gatavs izrādīt nopietnu pretestību, uzvarot tikai divos geimos.

Tikai piecus geimus zaudēja Rodžers Federers. Šveicietis savā pirmajā mačā kopš olimpiādes zaudētā fināla lieki netērēja laiku pret Aleksu Bogomolovu – 6:3, 6:2. Krievijas tenisistam visā spēlē bija tikai viena breikbumbu, kuru Federers novērsa ar eisu. Nākamajā kārtā Federers tiksies ar Austrālijas pirmo numuru Bernardu Tomiku.

Kamēr turnīra pirmais trijnieks tika pie komfortablām uzvarām, ar ceturto numuru izliktais Davids Fererers aizvadīja sliktu spēli pret Stanislasu Vavrinku un pēc galotnē zaudēta pirmā seta (4:6) izkāra balto karogu, otrajā partijā kapitulējot ar 1:6. Ferers uz "hard" seguma nebija spēlējis kopš marta. Turnīrs beidzies ar Serbijas otrajam numuram Janko Tipsarevičs. Viņš ar 4:6, 1:4 piekāpās spānim Pablo Anduharam. Pirmo setu Janko zaudēja no breika pārsvara, bet otro nepabeidza reiboņa dēļ. Visas 3. kārtas spēles notiks šodien.

"Western&Southern Open" turnīrs Sinsinati, ASV. "Masters 1000" turnīrs

2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Roger Federer – Alex Bogomolov Jr.6:3 6:2
(2) Novak Djokovic – Andreas Seppi7:6(4) 6:2
(3) Andy Murray – Sam Querrey6:2 6:4
Stanislas Wawrinka – (4) David Ferrer6:4 6:1
(5) Tomas Berdych – Yen-Hsun Lu6:3 6:4
(6) Juan Martin Del Potro – Tommy Haas7:5 6:2
Pablo Andujar – (7) Janko Tipsarevic6:4 4:1 (Tipsarevic izstājās)
Radek Stepanek – (8) Juan Monaco7:6(2) 6:1
(10) Mardy Fish – Carlos Berlocq6:3 6:1
(12) Marin Cilic – Jesse Levine7:5 7:6(6)
(14) Kei Nishikori – James Blake2:6 6:4 6:4
Bernard Tomic – Brian Baker6:4 6:3
Jeremy Chardy – Denis Istomin6:4 6:3
Milos Raonic – Marcos Baghdatis6:7(6) 6:3 6:4
Nikolay Davydenko – Florian Mayer6:3 6:3
Viktor Troicki – Lleyton Hewitt6:2 6:0

3. kārtas pāri

Spēle
(1) Roger Federer – Bernard Tomic
(2) Novak Djokovic – Nikolay Davydenko
(3) Andy Murray – Jeremy Chardy
(5) Tomas Berdych – Milos Raonic
(6) Juan Martin Del Potro – Viktor Troicki
(10) Mardy Fish – Radek Stepanek
(12) Marin Cilic – Pablo Andujar
(14) Kei Nishikori – Stanislas Wawrinka

, 2012-08-16 12:50, pirms 12 gadiem
Viktor Troicki – Lleyton Hewitt 6:2 6:0. Kas tad austrālietim kaiš, atkal kaut kāda trauma, vai tiešām serbs rādīja tik kosmisku tenisu, ka Leitonam nebija, ko likt pretī? Kurš redzēja maču?
, 2012-08-16 13:10, pirms 12 gadiem
Dmitry rakstīja: Viktor Troicki – Lleyton Hewitt 6:2 6:0. Kas tad austrālietim kaiš, atkal kaut kāda trauma, vai tiešām serbs rādīja tik kosmisku tenisu, ka Leitonam nebija, ko likt pretī? Kurš redzēja maču?
Nav viņam traumas, vienkārši negribēja spēlēt. Nosvinēja US Open wild card
, 2012-08-16 14:34, pirms 12 gadiem
Dmitry rakstīja: Viktor Troicki – Lleyton Hewitt 6:2 6:0. Kas tad austrālietim kaiš, atkal kaut kāda trauma, vai tiešām serbs rādīja tik kosmisku tenisu, ka Leitonam nebija, ko likt pretī? Kurš redzēja maču?
Es redzēju, bet tikai daļēji. Hjuits spēlēja absolūtā pofigā - šāva bumbas pa labi, pa kreisi, tikai ne laukumā.
Bija viņam arī dažas breika iespējas.
, 2012-08-16 20:38, pirms 12 gadiem
Nuu, Putriņš saviem līdzjutējiem (man tai skaitā ) arī tikko krietni pabojāja nervus - pret to pašu Troicki,Izskatījās brīžam, ka tikko turas kājās, paldies dievam, savācās uz 1. seta taibreiku un 3.setu un maču beigu beigās vinnēja, uhhh
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.