Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Favorītēm neveiksmīgajā Bostādē zaudē arī Džordži

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Favorītēm neveiksmīgajā Bostādē zaudē arī Džordži
Kamila Džordži
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Bostādē notiekošās WTA "International" sērijas sacensības turpināsies bez izliktajām tenisistēm, jo neviena no viņām nav spējusi tikt līdz ceturtdaļfinālam. Šodien fiasko piedzīvoja arī ar 3. numuru izliktā Itālijas tenisiste Kamila Džordži.

Pēc Alizē Kornē un Anastasijas Pavļučenkovas zaudējumiem turnīra pirmajās divās dienās ar visaugstāko numuru sacensībās palikusī tenisiste bija Kamila Džordži. Taču arī ar 3. numuru izlikto itālieti piemeklēja pārējo favorītu liktenis. Proti, viņai turnīrs beidzies ļoti ātri, pat neuzvarot nevienā mačā – Džordži ar 6:3, 3:6, 2:6 piekāpās Gabrielai Dabrovski. 22 gadus vecajai Kanādas tenisistei, kura rangā ieņem tikai 236. vietu, tā ir karjeras pirmā WTA uzvara.

Vakar pirmo uzvaru augstākajā līmenī guvusī Anete Kontaveita nespēja atkārtot vakardienas panākumu un divos setos atzina Janas Čepelovas pārākumu – 4:6, 3:6. Zīmīgi, ka Bostādē tālāk par 2. kārtu nav tikusi neviena izliktā tenisiste. 1. kārtu vispār pārvarēja tikai viena – Annika Beka. Vāciete šodien mačā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā netika galā ar Laru Arruabarenu – 6:2, 4:6, 6:7(2).

Šajā gadsimtā vēl tikai divos turnīros – 2009. gadā Hobārtā un 2012. gadā Bogotā – ceturtdaļfināli notika bez izsēto tenisistu līdzdalības. Austrālijā par čempioni kļuva Petra Kvitova, bet Kolumbijā Lara Arruabarrena.

Stambulas turnīra pirmajai raketei Karolīnai Vozņacki pēc vakardienas "sausās" uzvaras pār Belindu Benčiču šodien bija daudz nopietnāks pārbaudījums, ar kuru viņa trīs setos tomēr tika galā – 4:6, 6:2, 6:1 pret Itālijas tenisisti Karinu Knapu. Itāliete mača 1. setā lieliski spēlēja uzbrukumā, it īpaši ar "forehand", bet cīņas turpinājumā viņai ar precizitāti bija lielas problēmas, bez tam regulāri nācās atdurties pret Vozņacki izslavēto aizsardzību. Piebilstams, ka Dānijas pirmajai raketei šodien bija veselības problēmas, jo viņai mača laikā tika mērīts assinspiediens.

"Collector Swedish Open". WTA "International" sērijas turnīrs Bostādē uz māla seguma

1. kārtas rezultāti (16. jūlijs)

SpēleRezultāts
Gabriela Dabrowski – (3) Camila Giorgi3:6 6:3 6:2
Julia Goerges – (7) Maria-Teresa Torro-Flor6:2 6:0
Silvia Soler-Espinosa – Sofia Arvidsson6:7(3) 6:3 6:3
Mona Barthel – Tereza Martincova6:4 6:4

2. kārtas rezultāti (16. jūlijs)

SpēleRezultāts
Lara Arruabarrena – (6) Annika Beck2:6 6:4 7:6(2)
Jana Cepelova – Anett Kontaveit6:4 6:3
Yulia Putintseva – Dinah Pfizenmaier6:3 4:6 6:2
Chanelle Scheepers – Laura Siegemund3:6 6:4 7:5

2. kārtas atlikušās spēles

Spēle
Mona Barthel – Gabriela Dabrowski
Julia Goerges – Silvia Soler-Espinosa
Kaia Kanepi – Richel Hogenkamp
Grace Min – Alexandra Panova

TEB BNP Paribas Istanbul Cup". WTA "International" sērijas turnīrs uz "hard" seguma

2. kārtas rezultāti (16. jūlijs)

SpēleRezultāts
(1) Caroline Wozniacki – Karin Knapp4:6 6:2 6:1
Kristina Mladenovic – (3) Klara Koukalova6:1 6:3
(4) Elina Svitolina – Stefanie Voegele6:0 6:3
Francesca Schiavone – (7) Bojana Jovanovski6:1 6:4

2. kārtas atlikušās spēles

Spēle
(2) Roberta Vinci – Alexandra Dulgheru
(6) Kurumi Nara – Katerina Siniakova
(8) Karolina Pliskova – Shahar Peer
Ana Konjuh – Misaki Doi