Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Cibulkova sasniedz Lincas finālu un atgriežas Singapūras zonā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Cibulkova sasniedz Lincas finālu un atgriežas Singapūras zonā
Dominika Cibulkova
Foto: AFP/Scanpix

Tikšana līdz Lincas "International" sērijas turnīra finālam Dominikai Cibulkovai ļāva atgūt vietu sezonas kopvērtējuma Top 8, no tā izstumjot Johannu Kontu.

Abas tenisistes sestdienu sāka ar vienādu punktu skaitu. Kontai augstāka pozīcija bija tāpēc, ka viņa šogad vairāk punktu sakrāja "Grand Slam" un "Premier" turnīros. Lincas pusfinālā ar 6:4, 6:3 pieveicot Karlu Svaresu Navarro, Cibulkova apsteidza Kontu.

Tā kā Konta, kura šonedēļ vēdera muskuļa satiepuma dēļ bija spiesta izstāties no Honkongas turnīra, atteicās no Maskavas turnīra piedāvātās "wild card", viņa vairs nevar atgriezties sezonas ieskaites astoņniekā, jo tenisistēm pēdējā iespēja pievienot punktus būs nākamajā nedēļā. Tas gan nenozīmē, ka cerības spēlēt Singapūrā ir pavisam zudušas. Šobrīd viņa ir pirmās rezervistes pozīcijā. "WTA Finals" sakarā ir šaubas par divām Singapūrā vietu jau nodrošinājušajām tenisistēm – Serēnu Viljamsu un Garbinji Mugurusu.

Cibulkova Lincas finālā tiksies ar Šveices tenisisti Viktoriju Golubiču, kura līdz titula spēlei tikusi ar milzīgu veiksmes devu. Vakar ceturtdaļfinālā viņa 3. setā bija iedzinējos ar 2:4 pret Mugurusu, kura izmežģīja potīti un bija spiesta izstāties. Savukārt šodien Golubičai nebija jāspēlē, jo no pusfināla slimības dēļ atteicās Medisona Kīsa.

Svētdien gaidāmi vēl divi fināli. Honkongā karjeras pirmo vienspēļu titulu lūkos iegūt Kristina Mladenoviča, kurai pretī stāsies Karolīna Vozņacki, bet Tjaņdziņā finālistes vēl nav zināmas, jo lietus sestdien neļāva izspēlēt pusfinālus. Tie notiks rīt, kad gaidāms arī fināls.

"Road to Singapore" 15. oktobrī

VTenisisteValstsPunkti
1.Andželike KerbereVācija8000
2.Serēna ViljamsaASV7050
3.Agņeška RadvaņskaPolija4975
4.Simona HalepaRumānija4728
5.Karolīna PliškovaČehija4100
6.Garbinje MugurusaSpānija3736
7.Medisona KīsaASV3637
8.Dominika CibulkovaSlovākija3525
9.Johanna KontaLielbritānija3455
10.Karla Svaresa NavarroSpānija3170
11.Svetlana KuzņecovaKrievija3080

     [+] [-]

, 2016-10-15 20:26, pirms 8 gadiem
Tjandziņā tiešām vienā dienā pusfināli un fināls? ja tā, ta vismas abi pusfināli paralēli?