Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs sakauj Nadalu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs sakauj Nadalu
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Par Parīzes ATP "Masters Series" turnīra pirmo finālistu kļuvis serbs Novaks Džokovičs, kurš pusfinālā neatstāja nekādas cerības Rafaelam Nadalam, sasitot viņu ar 6:2, 6:3.

Nadals Parīzē spēlējis neatbilstoši savām spējām. 2. kārtā spānis atspēlēja piecas mačbumbas un spēja trīs setos salauzt Nikolasu Almagro, pēc tam 3. kārtā nebija tālu no zaudējuma arī pret vēl vienu citu spāni Tomija Robredo personā. Robredo 3. setā servēja pie 5:4, taču nespēja no šādas pozīcijas uzvarēt. Vakar Rafa pret Žo-Vilfrīdu Tsongu izskatījās daudz pārliecinošāk un uzvarēja negaidīti divos setos ar 7:5, 7:5. Tas lika domāt, ka šodien spēlē pret Džokoviču viņš varētu Serbijas pirmajam numuram izrādīt sīvāku pretestību nekā abu pēdējā savstarpējā spēlē Sinsinati ''Masters Series'' turnīra pusfinālā, kurā Nole bija pārāks ar 6:1, 6:4, izcīnot piekto uzvaru savstarpējās 19 spēlēs.

Šīs dienas mača sākums par sagrāvi neliecināja. Abi tenisisti pirmajos četros geimos droši spēlēja pie savas serves, bet pavērsiens notika 6. geimā. Tobrīd Džokovičs bija vadībā ar 3:2 un kopš tā brīža, nospēlējot fantastiski uzbrukumā, nezaudēja nevienā izspēlē līdz pat seta beigām, uzvarot ar 6:2! Otrajā setā Nadals spēja uzvarēt par vienu geimu vairāk, un Džokovičs svinēja uzvaru ar 6:2, 6:3.

Otrajā pusfinālā tiksies vietējās publikas mīlulis Gaels Monfīss un šosezon telpās visvairāk uzvaru izcīnījušais Čehijas veterāns Radeks Štepaneks. Šī mača sākums pēc dažām minūtēm.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-11-14 14:40, pirms 14 gadiem
nu nav jau pārsteigums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Simply the Best

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 15:25, pirms 14 gadiem
paldies Džokovič
atnesi man mazliet naudinjas optibetaa

  +2 [+] [-]

, 2009-11-14 15:45, pirms 14 gadiem
Patiesiiba bija nedaudz gaidaams ( visiem tiem minusinu licejiem pie KrishO komentara). Pagajusaja nedela sakava Federeru, Nadals arii tads- nekads sitaja turnira. Congu tikai ar 7-5 7-5 uzvareja.
MALACIS, NOVAK! Tagad gaidu Monfisu finala pretim Novakam!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 16:43, pirms 14 gadiem
Jāāāāāāāāāāāāā................ malacis............!!!!!!!!!!!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-11-14 17:03, pirms 14 gadiem
Visi mīnusiņu licēji galīgi pieklusuši.Beidzot nav ko teikt!!!Brilliant Djokovic destroys Nadal,Superb Serb, let the good times roll......

     [+] [-]

, 2009-11-14 17:06, pirms 14 gadiem
njaa,Rafa arvien vairaak un vairaak attaalinaas no savas labaakaas speeles,pilniigi zheel skatiities...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 17:11, pirms 14 gadiem
special rakstīja: njaa,Rafa arvien vairaak un vairaak attaalinaas no savas labaakaas speeles,pilniigi zheel skatiities...
"There's not much to say about today's performance, except it was perfect", said Novak. "Exactly the way I wanted it. I have done, tactically-wise, everything that I imagined to do and planned to do before the match. I was very aggressive. I took the early control of the match over my opponent, and it paid off. I was hitting winners from all over the court and really trying to keep that momentum going throughout the whole match. I didn't give him many chances to come back into the match."

"He played very well", admitted Nadal after the match. "He played unbelievable, in my opinion. I didn't play bad. That's the truth. But with this level of Novak’s, it is very difficult to play at this level, especially on this surface."

  -3 [+] [-]

, 2009-11-14 17:19, pirms 14 gadiem

  -3 [+] [-]

, 2009-11-14 17:20, pirms 14 gadiem

     [+] [-]

, 2009-11-14 17:22, pirms 14 gadiem
Simply the Best rakstīja: "There's not much to say about today's performance, except it was perfect", said Novak. "Exactly the way I wanted it. I have done, tactically-wise, everything that I imagined to do and planned to do before the match. I was very aggressive. I took the early control of the match over my opponent, and it paid off. I was hitting winners from all over the court and really trying to keep that momentum going throughout the whole match. I didn't give him many chances to come back into the match."

"He played very well", admitted Nadal after the match. "He played unbelievable, in my opinion. I didn't play bad. That's the truth. But with this level of Novak’s, it is very difficult to play at this level, especially on this surface."
UN??? Gribi pateikt,ka Nadals ir taadaa pashaa formaa kaa ,piemeeram, French open un visos turniiros kas bija ieprieksh, kur vinsh taadiem kaa Almagro un Robredo ,pa abiem kopaa atljaava uzvareet 6 geimus? Tas, ka tagad Nadalu var uzvaeet visi kuri maak ieserveet machbumbu,iistajaa momentaa, nav nosleepums nevienam

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 18:58, pirms 14 gadiem
special rakstīja: UN??? Gribi pateikt,ka Nadals ir taadaa pashaa formaa kaa ,piemeeram, French open un visos turniiros kas bija ieprieksh, kur vinsh taadiem kaa Almagro un Robredo ,pa abiem kopaa atljaava uzvareet 6 geimus? Tas, ka tagad Nadalu var uzvaeet visi kuri maak ieserveet machbumbu,iistajaa momentaa, nav nosleepums nevienam
Vai tad tu tiešām domā, ka viss ir iecirsts akmenī uz mūžīgiem laikiem, 1.RF, 2. RN 3.NDj. Reāli pašreiz nr.3 ir labāks gan par nr.1,gan par nr.2!Un tas nav mans izdomājums.Visi tavi komentāri satur naidu pret Novaku, kurš spēj uzvarēt tikai slikti spēlējošos Nadalu un Federeru.Ja jau viņi tik ilgi, jau otro mēnesi ir tik zemā formā, tad vietu maiņas rangā ir tikai laika jautājums.Pateicoties French Open un citiem māla turnīriem Rafa ir galīgi pārskrējies un pabojājis savu formu.Tu laikam nezini, ka uz hard nevar uzvarēt tikai ar skraidīšanu, te ir jāspēlē arī ar galvu un, protams, pēc iespējas mazāk kļūdoties, kas Nolem šodien izdevās izcili.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 19:18, pirms 14 gadiem
youtube.com: YouTube
- Brilliant Djokovic destroys Nadal...

Full match highlights, best points!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 19:25, pirms 14 gadiem
Simply the Best rakstīja: Vai tad tu tiešām domā, ka viss ir iecirsts akmenī uz mūžīgiem laikiem, 1.RF, 2. RN 3.NDj. Reāli pašreiz nr.3 ir labāks gan par nr.1,gan par nr.2!Un tas nav mans izdomājums.Visi tavi komentāri satur naidu pret Novaku, kurš spēj uzvarēt tikai slikti spēlējošos Nadalu un Federeru.Ja jau viņi tik ilgi, jau otro mēnesi ir tik zemā formā, tad vietu maiņas rangā ir tikai laika jautājums.Pateicoties French Open un citiem māla turnīriem Rafa ir galīgi pārskrējies un pabojājis savu formu.Tu laikam nezini, ka uz hard nevar uzvarēt tikai ar skraidīšanu, te ir jāspēlē arī ar galvu un, protams, pēc iespējas mazāk kļūdoties, kas Nolem šodien izdevās izcili.
Nevienaa vaardaa neesmu teicis,ka vinsh,shobriid, nav labaaks.Tachu piekritiisi,ka ne nr1 ne nr2 ne tuvu nespeelee savu tenisu ar kaadu vinji ir nopelnijushi atrasties tur kur vinji atrodaas. Takaa shim faktam "Dzhokovchs sakauj Nadalu" un tamliidziigiem NAV taas veertiibas. Uz papiira un statistikaa JAA,un nestriidos arii to ka Dzokovichs raada atziistamu tenisu! Nevajag iesliigt eiforijaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 20:02, pirms 14 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 20:20, pirms 14 gadiem
james007 rakstīja: Kas tad Tev! Piemetās verbālā caureja.Laikam izņemot Džokoviču nevienu citu tenisistu nepazīsti.Un tā plātīšanās ar savu angleni,tas jau ir uz šizofrēnijas robežas
Džokovičs nekad nebūs tenisists n1-pārāk nestabils,bet tāpēc nesajūc prātā!
Vispār jau nepazīstu, bet tā kā regulāri skatos visas spēles, ko rāda tennistv.com un eurosport, tad diezgan labi zinu ne tikai ND, bet vēl vismaz 50,varbūt vairāk, tenisistu spēles līmeni . Ja tev nav sava favorīta, tad tas tev nedod tiesības mani apvainot.Un to, ka viņš būs Nr.1, nav ne mazāko šaubu!!!!!!! Kas tad vēl pēc Federera no pašreizējiem tenisistiem uz to būtu spējīgs??!! Būtu interesanti uzzināt.Citādi tiešām izskatās, ka tu pilnīgi neko nezini par tenisu, tikai vienu!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-11-14 20:24, pirms 14 gadiem
nu nezinu gan, vai Djoko bija tik izteikts favorīts, kā šeit tik kultivēts. Skatoties vakardienas spēles tā gan īsti nelikās, jo Djoko Soderlignu neuzvarēja tik pārliecinoši kā Nadals Tsongu, jā Tsonga iespējams likās relatīvi vājāks pretinieks par Soderlingu, bet nu skatoties spēles kvalitāti Nadalas parādīja saturīgāku spēli par Djoko, + vel Djoko 3 seti un pirms tam paizīņojums, ka šī sezona ir par garu. Bet nu šodienas spēli neredzēju, tādēļ laikam jāsecina, ka Nadals vienos vārtos dabūjis, kaut gan pirms spēles biju cerējis uz saspringtāku maču.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 20:47, pirms 14 gadiem
premium rakstīja: nu nezinu gan, vai Djoko bija tik izteikts favorīts, kā šeit tik kultivēts. Skatoties vakardienas spēles tā gan īsti nelikās, jo Djoko Soderlignu neuzvarēja tik pārliecinoši kā Nadals Tsongu, jā Tsonga iespējams likās relatīvi vājāks pretinieks par Soderlingu, bet nu skatoties spēles kvalitāti Nadalas parādīja saturīgāku spēli par Djoko, + vel Djoko 3 seti un pirms tam paizīņojums, ka šī sezona ir par garu. Bet nu šodienas spēli neredzēju, tādēļ laikam jāsecina, ka Nadals vienos vārtos dabūjis, kaut gan pirms spēles biju cerējis uz saspringtāku maču.
Par iepriekšējo spēli pret Soderlingu tev piekrītu.Jā, viņš bija redzami noguris, jo spēlējis pēdējā laikā pārāk daudz - fināls Pekinā, pusfināls Šanhajā, fināls Bāzelē... Bet šodien pusfinālā Džoks bija pārsteidzoši labs, ko arī es negaidīju...Lielie zēni parasti zin, kad jāpietaupa spēki un kad jāspēlē par visiem 100%.

  -2 [+] [-]

, 2009-11-15 10:51, pirms 14 gadiem
simply the best - retarded