Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bartoli atgriešanās tomēr nenotiks

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartoli atgriešanās tomēr nenotiks
Mariona Bartoli 6. jūnijā "Roland Garros" kortos kopā ar Martinu Navratilovu
Foto: imago/Scanpix

2013. gada Vimbldonas čempione Marina Bartoli pusgadu pēc lēmuma atgriezties profesionālajā tenisā nolēmusi no šīs idejas atteikties, jo viņas labais plecs nespēj bez sāpēm paciest treniņu slodzes.

Bartoli 2013. gada augustā, dažas nedēļas pēc uzvaras Vimbldonā, negaidīti paziņoja pār karjeras beigšanu. Viņa pagājušā gada decembrī paziņoja par plāniem atsākt spēlēšanu, kurai vajadzēja notikt martā Maiami, taču tur un arī citos oficiālos turnīros 33 gadus vecā Francijas tenisiste spēlētājas statusā tā arī netika sagaidīta.

Pirms tam viņa nospēlēja "Tie Break Tens" paraugmačā Ņujorkā, kur acīmredzami bija tālu no profesionālam tenisam nepieciešamas kondīcijas. Savukārt pagājušajā nedēļā Bartoli bija redzama "Roland Garros" kortos gan kā komentētāja, gan kā spēlētāja veterānu mačos.

Bartoli šodien ar Twitter starpniecību komentēja iemeslus, kāpēc plānotā atgriešanās tomēr nav notikusi. Mariona norādīja, ka labākas formas sasniegšanas nolūkos nepieciešamas lielākās slodzes treniņos, taču tās radot neciešamas sāpes labajam plecam.

Bartoli regulāri nodarbojas ar tenisa komentēšanu, bet turpmāk vēlētos pamēģināt treneres darbu.