Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ēras beigas: tēvocis Tonijs izstumts no Nadala komandas

Ēras beigas: tēvocis Tonijs izstumts no Nadala komandas
Tonijs un Rafaels Nadali, fonā Karloss Moija
Foto: AP/Scanpix

Titulētā spāņu tenisista Rafaela Nadala tēvocis Tonijs, sākot ar 2018. gadu, vairs nebūs 14-kārtējā "Grand Slam" treneris, turpinājumā strādājot tikai abu izveidotajā tenisa akadēmijā.

Tonijs ar Rafu kopā bijis kopš tenisista bērnības, bet tagad ilgai sadarbībai pienākušas negaidītas beigas. Tonijs ticis izstumts no komandas, jo viņam vairs nav teikšanas lēmumu pieņemšanā.

"Kopš nākamā gada tūrē vairs nebūšu kopā ar Rafaelu, tā vietā pilnībā koncentrēšanos akadēmijai. Mūsu attiecības ir lieliskas. Daudzo gadu laikā nav bijis krīzes.

Līdz brīdim, kad viņam bija 17 gadi, visu lēmu es. Tad ieradās Karloss Kosta, kurš kļuva par viņa menedžeri. Vēlāk tēvs kļuva tuvāks un katram bija savs viedoklis. Taisnību sakot, ar katru gadu man ir bijusi arvien mazāka teikšana lēmumu pieņemšanā – līdz brīdim, kad man vispār nav vārda," intervijā Itālijas medijam sacīja Tonijs.

Nadala treneru komandā no šīs sezonas ir Karloss Moija, kurš iepriekš strādāja ar Milošu Raoniču. Tāpat ilgus gadus Rafam palīdz Fransisko Roigs. Nadala pārstāvis Benito Peress ziņu aģentūrai AFP atzina, ka Tonija izteikumi viņam esot šoks.

Izmantotie resursi:
Intervista a Toni Nadal: “Il 2017 sarà la mia...


Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka, Ribakina, Vondroušova un Kostjuka tiek Štutgartes pusfinālā

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Piektdien pusfinālu sasniedza poliete Iga Švjonteka, kazahiete Jeļena Ribakina, čehiete Marketa Vondroušova un ukrainiete Marta Kostjuka.
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.