Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Karjeru pēkšņi noslēdz austrāliešu tenisiste Delakva

Karjeru pēkšņi noslēdz austrāliešu tenisiste Delakva
Keisija Delakva ar dzīves draudzeni un bērniem
Foto: Instagram

Par karjeras beigām otrdien pēkšņi paziņoja austrāliešu tenisiste Keisija Delakva, paužot, ka vēlas pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni.

33 gadus vecā sportiste otrdien savos sociālo tīklu kontos publicēja emocionālu video, sakot, ka noslēdz karjeru, Viņa izlēmusi veltīt vairāk laika savai dzīves partnerei Amandai Džadai, kā arī bērniem Bleikam un Endijai.

"Par to domāju jau laiku un jūtu, ka ir pareizais brīdis pakārt raketes un būt mammai," pauda Delakva. "Ir pienācis laiks pavadīt vairāk laika ar ģimeni, kamēr mani bērni ir mazi. Jūtu, ka vēlos būt mājās ar ģimeni."

2014. gada septembrī Delakva vienspēļu rangā pakāpās uz 26. vietu. 2017. gadā viņa atgriezās kortā pēc nopietnas galvas traumas, fokusējoties uz dubultspēlēm. Traumu viņa guva 2015. gada oktobrī Ķīnā pēc kritiena, kas sākotnēji radīja smadzeņu satricinājuma simptomus, bet kopumā viņai liedza atgriezties kortā vairāk nekā gadu.

Vēl tikai februārī Delakva palīdzēja Austrālijai pieveikt Ukrainu un sasniegt Federāciju kausa pasaules grupas "play-off" kārtu. Toreiz Delakva pārī ar Ešliju Bārtiju uzvarēja izšķirošajā dubultspēlē, turklāt tas notika viņas dzimšanas dienā.

"No profesionālā tenisa visvairāk man pietrūks Austrālijas pārstāvēšana," saka Delakva, kura 2011. gadā pārī ar amerikāni Skotu Lipski uzvarēja Francijas atklātā čempionāta jaukto dubultspēļu sacensībās. Dāmu dubultspēlēs viņa "Grand Slam" finālā iekļuva septiņas reizes (katrā no četriem turnīriem vismaz vienreiz), tomēr allaž zaudēja.

Tikmēr vienspēlēs viņas labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros bija ceturtās kārtas sasniegšana, ko izdevās paveikt trīs reizes.

Izmantotie resursi:
Casey Dellacqua retires from tennis


, 2018-04-11 00:12, pirms 6 gadiem
....33 gadu vecumā ''negaidīti''...
Nesaprotu,vai tiešām sportacentram tik ļoti jāreklamē visas perversu lezbiešu izdarības???!!!
, 2018-04-11 00:35, pirms 6 gadiem
erudīts007 rakstīja: ....33 gadu vecumā ''negaidīti''...
Nesaprotu,vai tiešām sportacentram tik ļoti jāreklamē visas perversu lezbiešu izdarības???!!!
Tas vārds Tavā nickname neatbilst Tavām prāta spējām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-11 02:17, pirms 6 gadiem
Kas tur negaidīts. Ja ņem vērā ka vienspēles vispar nespēle kopš 2015 gada. Nu ok 1 spēle 2016
, 2018-04-11 11:58, pirms 6 gadiem
erudīts007 rakstīja: ....33 gadu vecumā ''negaidīti''...
Nesaprotu,vai tiešām sportacentram tik ļoti jāreklamē visas perversu lezbiešu izdarības???!!!
Jā, žēl tos bērniņus, kuriem jau no bērnības būs sadragāta psihe. Nelieciet vairs šādus rakstus, vēmiens nāk!!!
, 2018-04-11 12:13, pirms 6 gadiem
Jūsu vecāki noteikti ar jums lepojas. Tas jau nekas, ka sen ir pierādījies, ka homoseksualitāti "neieaudzina", bet ar to piedzimst, gluži kā dzīvnieku pasaulē. Skumji skatīties uz šiem latviešu ar prātu apdalītajiem bāleliņiem. Bet nu, tā jau ir, visi, kam ir smadzenes, ir vai nu saeimā vai ārpus Latvijas. Ko var no zemnieka prasīt.
, 2018-04-11 12:26, pirms 6 gadiem
Netīkas rakt, laikam jau adoptēti. Amandiņa ir falšs tētis.
, 2018-04-11 14:06, pirms 6 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: Jūsu vecāki noteikti ar jums lepojas. Tas jau nekas, ka sen ir pierādījies, ka homoseksualitāti "neieaudzina", bet ar to piedzimst, gluži kā dzīvnieku pasaulē. Skumji skatīties uz šiem latviešu ar prātu apdalītajiem bāleliņiem. Bet nu, tā jau ir, visi, kam ir smadzenes, ir vai nu saeimā vai ārpus Latvijas. Ko var no zemnieka prasīt.
Zemniekus neaiztiec, ja? Citādi tev piekrītu, mūsu sabiedrība vēl ir ļoti tumsonīga un neiecietīga. Gan jau ar laiku.
, 2018-04-11 20:00, pirms 6 gadiem
paldies Int
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
4

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.