Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

papildināts Soderlings triumfē Brisbenā, Vavrinka - Čenajā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Soderlings triumfē Brisbenā, Vavrinka - Čenajā
Robins Soderlings
Foto: Reuters/Scanpix

Ar galvenā favorīta Robina Soderlinga uzvaru šodien noslēdzies Brisbenas ATP tenisa turnīrs. Finālā, lieliski servējot, viņš divos setos pārspēja amerikāni Endiju Rodiku – 6:3, 7:5. Tikmēr Indijas pilsētas Čenajas ATP titulu ieguvis šveicietis Stanislass Vavrinka.

”Brisbane International”. Brisbena, Austrālija.

Austrālijas pilsētas Brisbenas ATP turnīra finālu bija sasnieguši abi galvenie favorīti – zviedrs Robins Soderlings un amerikānis Endijs Rodiks. Soderlings turnīra gaitā nebija zaudējis ne seta, kamēr Rodiks vienīgo saspringto maču bija aizvadījis pusfinālā pret DĀR sportistu Kevinu Andersonu (6:2, 4:6, 6:2). Abi finālisti savā starpā līdz šim tikušies piecas reizes, no kurām trijās uzvarējis zviedrs.

Arī šoreiz favorīta statusā bija Soderlings un to apliecināja. Fināla cīņā viņam lieliski padevās spēle pie savas serves (16 eisi pret Rodika 12) – Rodikam netika dota kaut viena breika iespēja, kamēr pats zviedrs realizēja pa vienai breikbumbai katrā setā. Mača galarezultāts pēc pusotras stundas cīņas – 6:3, 7:5.

Zviedrijas tenisa līderim šis ir septītais ATP tituls, kas 10.janvāra ATP rangā viņam ļaus atkal apsteigt Endiju Mareju un nokļūt ranga 4.vietā. Par uzvaru Brisbenā viņš tika pie 250 reitinga punktiem un 73 000 ASV dolāru prēmijas, kamēr Rodikam 150 punkti un nepilnu 40 000 ASV dolāru prēmija. Abiem finālistiem nākamais turnīrs būs „Australian Open”.

”Aircel Chennai Open 2011” ATP turnīrs. Čenaja, Indija.

Indijas pilsētas Čenajas turnīrā šodien par galveno balvu sacentās Šveices un Beļģijas tenisisti – attiecīgi Stanislass Vavrinka un Ksavjērs Maliss. Vavrinka šī turnīra finālā bija ticis arī pērn (zaudējums Marinam Čiličam), bet Maliss 2007.gadā bija kļuvis par šī turnīra čempionu. Tā kā rangā augstāku vietu ieņem šveicietis, tad viņam tika atvēlēta arī fināla favorīta loma.

Pirmajā setā viss gandrīz nonāca līdz taibreikam, tomēr 12.geimā Vavrinka nobreikoja sāncensi, uzvarot ar 7:5. Otrā seta sākumā šveicietis zaudēja savu servi un atgūt zaudēto nespēja – 4:6. Saspringts trešais sets šoreiz izpalika, Vavrinka pie savas serves zaudēja tikai vienu izspēli, bet Malisa serves geimos uzvarēja divās no trīs reizēm. Galarezultātā – 7:5, 4:6, 6:1 šveicieša labā. 25 gadus vecajam šveicietim šis ir trešais ATP tituls karjerā, bet pirmais hard seguma kortos. Par triumfu tajā viņš ieguvis 250 reitinga punktus un 68 850 ASV dolāru prēmiju, kamēr Malisam tiks 150 reitinga punktus un 36 250 ASV dolārus.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 16:48, pirms 13 gadiem
Abi finālisti šķiet ir Ļoti labu formu sagatavojuši uz AO. Tas priecē! Tomēr stipri apšaubu viņu spēju apdraudēt 'fantastisko četrinieku', ja tā drīkst izteikties.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-10 06:47, pirms 13 gadiem
pampars rakstīja: Abi finālisti šķiet ir Ļoti labu formu sagatavojuši uz AO. Tas priecē! Tomēr stipri apšaubu viņu spēju apdraudēt 'fantastisko četrinieku', ja tā drīkst izteikties.
Marejs jau ilgu laiku nav tuvu fantastiskajam 4niekam, tagad drizak iedalas 3nieks pēc tam 6nieks un pēc tam 15nieks!

     [+] [-]

, 2011-01-10 15:36, pirms 13 gadiem
Ja jau būtu jāiedala, tad es iedalītu pirmos divus, tad otros divus... Kautgan Soderlings atkal būs priekšā Marejam tagad, es vienalga uzskatu, ka Marejs IR stiprāks par viņu.. Bet tad jau redzēs... Un, tad jau nāk visi pārējie ... Četrinieks, nu labi, piecinieks, ir stiprs, pēc tam, manuprāt, nav vairs galīgi tik augsts un stabils tas līmenis. Cerams, ka Martins šogad atkal pieraus. Un Tomašam atgriezīsies pārliecība. Gan jau pa laikam kāds izšaus, bet vai 'pa lielam', kas mainīsies - šaubos! Bet būs interesanti. Peace!