Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vienīgais čempions Federers Londonā ielozēts grupā ar Zverevu, Čiliču un Soku

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vienīgais čempions Federers Londonā ielozēts grupā ar Zverevu, Čiliču un Soku
Rodžers Federers un Aleksandrs Zverevs Monreālas finālā
Foto: AP/Scanpix

Trešdien Londonā notika izloze svētdien startējošajam "ATP World Tour Finals" turnīram, kur piedalīsies šogad astoņi visvairāk punktus sakrājušie tenisisti.

ATP finālturnīra grupas nosauktas leģendu vārdos, šogad vienspēļu turnīrā izvēloties Pītu Samprasu un Borisu Bekeru. Vācietis piedalījās izlozes pasākumā, kuru satiksmes problēmu dēļ nokavēja, izlozei sākoties aptuveni stundu vēlāk par plānoto laiku.

Samprasa grupā kopā ar ranga līderi Rafaelu Nadalu tika ielozēti Dominiks Tīms, Grigors Dimitrovs un Davids Gofāns, bet Bekera grupā ar Rodžeru Federeru nokļuva Aleksandrs Zverevs, Marins Čiličs un Džeks Soks. Otrā grupa uzskatāma par spēcīgāku.

Seškārtējais čempions Federers ir vienīgais no šī gada turnīra dalībniekiem, kurš ir uzvarējis finālturnīrā. Ranga otrais numurs būs galvenais favorīts vēl vienai uzvarai, jo no lielā četrinieka spēlētājiem Londonā spēlēs vēl tikai Nadals, kurš finālturnīrā joprojām nespēj uzvarēt, jo tas nenotiek uz māla seguma, bet "hard" segums hallē Rafam nepatīk. Jāatzīmē, ka spānim šobrīd ir kārtējais ceļgala savainojums, kas rada nopietnas bažas par spēlēšanu Londonā.

Finālturnīrs Londonā notiek kopš 2009. gada, "O2" arēna katru gadu uzņēmusi vairāk nekā 250 000 fanu, bet globālā TV auditorija šim turnīram pārsniedz 100 miljonus.

     [+] [-]

, 2017-11-08 13:14, pirms 6 gadiem
Āra apstākļos, vasarā Rodžeram būtu smagi. Izņemot Soku, pārējie šobrīd ir nolaiduši tvaiku. Ja Rafa vēl nepiedalās, tad vispār. Vienīgi jaunpienācējiem ir lieliska iespēja savākt punktus.