Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals operāciju plāno atlikt līdz sezonas beigām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals operāciju plāno atlikt līdz sezonas beigām
Rafaels Nadals pēc zaudējuma Šanhajas "Masters" 2. kārtā
Foto: AFP/Scanpix

Domājāt, ka Rafaela Nadala situācija ar apendicītu nevar kļūt vēl dīvaināka? Kļūdījāties! Spānijas tenisists pēc zaudējuma Felisiano Lopesam (3:6, 6:7(6)) Šanhajas "Masters 1000" turnīra 2. kārtā paziņoja, ka operāciju plāno atlikt līdz sezonas beigām.

"Protams, šobrīd nejūtos perfekti. Taču tas ir tāpat kā iepriekš, nekā īpaša. Man nav, par ko uztraukties. Kad zaudē maču, nav īstais laiks runāt par acīmredzamām lietām. Es zaudēju. Feli spēlēja labāk par mani," tā izstāšanos no Šanhajas turnīra īsumā komentēja Nadals.

Vakar, kad paradījās informācija par Nadala veselības problēmām, spānis atzina, ka pēc Šanahajas turnīra dosies mājup, kur izlems par operācijas veikšanas laiku. Dienu vēlāk Rafam plāns jau ir skaidrs – ranga otrais numurs uz operāciju galda gulšoties tikai sezonas beigās: "Protams, operācija ir nepieciešama, bet nevēlos to veikt tagad – labāk pēc "World Tour Finals". Taču nekad nevar zināt, viss atkarīgs no tā, kā jutīšos. Šobrīd domāju par gada beigām."

Pašreiz domāju turpināt ar turnīriem Bāzelē, Parīzē un Londonā. Pēdējos mēnešos, kopš Vimbldonas, man nav stāvējusi klāt veiksme. Man bija labs, pozitīvs gads, bet pēc tam [pēc Vimbldonas] nepaveicās ar plaukstas locītavas savainojumu. Un tagad šis atgadījums. Man šogad palikuši vēl trīs turnīri."

Nadals vēl ne reizi nav uzvarējis "World Tour Finals". Ja viņam tas kādreiz beidzot izdosies, Rafa kļūs par tikai otro tenisistu, kura kontā ir visas prestižākās trofejas – visi četri "Grand Slam" tituli, vienspēļu olimpiskais zelts, Deivisa kauss un arī uzvara sezonas finālturnīrā. Pagaidām tas izdevies tikai Andrē Agasi.

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...

     [+] [-]

, 2014-10-08 18:53, pirms 10 gadiem
Vinam bail no operacijas

     [+] [-]

, 2014-10-08 19:09, pirms 10 gadiem
Tas tač nav normāli...

     [+] [-]

, 2014-10-08 20:23, pirms 10 gadiem
Tad jau Miņins ar vareja braukt ar to bobu =]

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 20:42, pirms 10 gadiem
Tā nu acīmredzot nekas tur vēl nav. Jā varbūt kkādas sāpes un kopumā, lai neradītu liekas problēmas nākotnē vajag izgriezt, bet akūta nepieciešamība šobrīd nav. Ne jau nu Nadalam kāds tur ļautu spēlēt ar kuru katru brīdi plīstošu apendiksu.