Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Braieni Šanhajā gūst 900. uzvaru kopā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Braieni Šanhajā gūst 900. uzvaru kopā
Brāļiem Braieniem vēl viens iespaidīgs panākums
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pasaules labākais dubultspēļu pāris brāļi Braieni trešdien Šanhajā ar 6:3, 7:6(1) pieveica Lukašu Kubotu un Robertu Lindstedu, gūstot jubilejas 900. uzvaru kopā.

Bobs ar Maiku jubilejas panākumu varēja gūt jau pagājušajā nedēļā Tokijā, taču tur pārsteidzoši paklupa pret Francijas un Polijas duetu Pjērs-Igs Erbērs un Mihals Pšisienžnijs – 6:4, 3:6, 4:10. Starp citu, viņi pie spēlēšanas Tokijā tika kā laimīgie zaudētāji un vēlāk kļuva par čempioniem.

Braieni jubilejas 900. uzvaru kopā guva savā otrajā turnīrā pēc "US Open", kur 7. septembrī izcīnīja 100. titulu kopā.

Braieni spožās karjeras laikā dažos turnīros piedalījušies ar citiem partneriem, bet, spēlējot kopā, abiem tagad ir precīzi deviņi simti uzvaru un bilance 900-274.

Amerikāņi vēl ne reizi nav uzvarējuši prestižajā Šanhajas turnīrā, šeit divreiz tiekot līdz pusfinālam. 2010. gadā viņus soli pirms fināla apturēja Jirgens Melcers un Leanders Paess, bet pērn kāju priekšā aizlika Ivans Dodigs un Marselu Melu.