Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Andresku neaizstāvēs Indianvelsas titulu, nespēlēs arī Halepa un Kerbere

Andresku neaizstāvēs Indianvelsas titulu, nespēlēs arī Halepa un Kerbere
Bjanka Andresku. Foto: Reuters/Scanpix

Nākamajās divās nedēļās plānotajā prestižajā Indianvelsas WTA "Premier Mandatory" sērijas turnīrā nepiedalīsies pagājušā gada čempione Bjanka Andresku, viņai finālā zaudējusī Andželika Kerbere un arī 2015. gada čempione Simona Halepa.

Andresku pagājušā gada martā 18 gadu vecumā finālā ar 6:4, 3:6, 6:4 pieveica trīskārtējo "Grand Slam" čempioni Kerberi, izcīnot pirmo WTA titulu. Kanādas jaunā zvaigzne sezonas turpinājumā uzvarēja arī "US Open" un "Premier 5" sērijas turnīrā Toronto.

Andresku tik spilgtā sezonā kvalificējās sezonas noslēguma turnīram Šeņdžeņā, kur viņa 30. oktobrī grupu turnīra otrajā spēlē pret Karolīnu Pliškovu (3:6) guva ceļgala savainojumu un kopš tā laika vairs nav spēlējusi.

Bjanka pirms gada Indianvelsā uzvarēja, rangā būdama 60. vietā, bet šobrīd ir 4. vietā, kas ir Kanādas rekords. Viņa pēc Indianvelsas turnīra zaudēs 1000 reitinga punktus, kā rezultātā var nākties izkrist no pirmā desmitnieka.

Ranga 21. vietā esošā Kerbere Indianvelsā nespēlēs kājas problēmas dēļ, bet pasaules otrajai raketei Halepai ir pēdas savainojums, kuru viņa guva titula izcīnīšanas kampaņā Dubaijā, vēlāk esot spiesta izlaist Dohas turnīru. Kerbere jau paziņojusi, ka nespēlēs arī Maiami.

Indianvelsā spēlēs abas Latvijas tenisistes Aļona Ostapenko (WTA 41.) un Anastasija Sevastova (WTA 43.), kurām šoreiz nav izdevies tikt starp 32 izsētajām spēlētājām, tāpēc lielais turnīrs jāsāk jau no 1. kārtas, kas tiks izspēlēta trešdien un ceturtdien.

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/1640...


, 2020-03-08 09:12, pirms 4 gadiem
Mūsu dāmām palielnās izredzes tikt 1 kārtu tālāk
, 2020-03-08 12:22, pirms 4 gadiem
Pēc uzvaras pār Egypt mūsu pārim ir lieliska motivācija ...
🐇🐰
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

Marejs pēc potītes savainojuma atsācis treniņus

LETA--DPA. Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc marta beigās gūtā potītes savainojuma atsācis treniņus, taču vēl nav zināms, kad viņš atgriezīsies sacensībās.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.