Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marejs pēc operācijas veikšanas cer atgriezties līdz Vimbldonai

Marejs pēc operācijas veikšanas cer atgriezties līdz Vimbldonai
Endijs Marejs
Foto: imago/Scanpix

Brīdī, kad Endijs Marejs būs nospēlējis savu nākamo oficiālo maču, var būt pagājis gandrīz gads kopš viņa pēdējās cīņas. Tas kļuva zināms pēc britu tenisistam pirmdien Melburnā veiktās gurna operācijas.

Marejs nav spēlējis kopš pagājušā gada Vimbldonas ceturtdaļfināla, un viņa atgriešanās laiks varētu būt ne agrāk par 2018. gada zālāja sezonu ar cerībām spēlēt Vimbldonā, pirms kuras varētu būt viens sagatavošanās turnīrs Londonā.

Bijušais ranga līderis gadu mijā bija devies uz Austrāliju, lai spēlētu Brisbenā un "Australian Open", taču konstatēja, ka gurna savainojuma radītā situācija ir pārāk nopietna, lai viņš varētu startēt augsta līmeņa sacensībās. Marejam kopš pagājušā gada Vimbldonas bijušas tikai divas paraugspēles.

"Solis veikt operāciju tika sperts, lai dotu man iespēju atgriezties sacensībās, jo to vēlos, vēl neesmu beidzis spēlēt tenisu. Esmu ļoti optimistisks, jo ķirurgs bija priecīgs par operācijas norisi. Viņš uzskata, ka mans gurns jutīsies labāk nekā pirms gada," sacīja Marejs, kuram gurna sāpes bijušas jau daudzus gadus, taču viņš spējis izturēt bez operācijas.

30 gadus vecais Marejs 2016. gada otrajā pusē ar ļoti intensīvu turnīru plānu un augstiem rezultātiem sasniedza ranga virsotni. Pēc atgriešanās Endijam reitinga punkti vairs nebūs motivācija: "Vairāk koncentrēšos uzvarām "Grand Slam" un citos lielajos turnīros."

Izmantotie resursi:
Andy Murray undergoes hip surgery in Australia...


, 2018-01-08 19:17, pirms 6 gadiem
Sports ir nežēlīgs.
30 gadi un gurns sačakarēts.
Neesmu Mareja fans, taču lai izdodas atgriezties!
, 2018-01-08 21:00, pirms 6 gadiem
Pieļauju, ka finanses sen jau ļautu mest mieru tenisam, taču te var manīt attieksmi un mīlestību pret savu darbu, atšķirībā no tādiem Biedriņiem..

p.s neieredzu kā tenisistu
, 2018-01-08 23:17, pirms 6 gadiem
Apzinās ka ir britu līderis, kaut kas motivē
Jeļena Ribakina. Foto: Jimmie48 / WTA

Ribakina un Kolinsa iekļūst Maiami "WTA 1000" finālā

Floridas metropolē Maiami tuvojas noslēgumam "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt finālā iekļuva kazahiete Jeļena Ribakina un amerikāniete Daniela Kolinsa.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.