Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals Šanhajā spēlēs, neskatoties uz apendicītu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals Šanhajā spēlēs, neskatoties uz apendicītu
Rafaels Nadals
Foto: Reuters/Scanpix

ATP reitinga otrais numurs, Spānijas tenisists Rafaels Nadals, otrdienas vakarā pārsteidza Šanhajas "Masters 1000" turnīrā esošos masu mediju pārstāvjus, paziņojot, ka nozīmīgājā turnīrā startēs, neskatoties uz apendicītu.

Nadals sāpes vēderā sajutis sestdien, bet slimnīcas apmeklējuma laikā atklājās, ka Spānijas tenisa līderim ir apendicīts sākuma stadijā. Rafa esot saņēmis iespaidīgu antibiotiku devu (kas ievērojami mazinājusi sāpes) un grasās trešdien spēlēt pret savu tautieti Felisiano Lopesu.

Divas dienas pavadījis slimnīcā, Nadals otrdien aizvadīja 45 minūšu ilgu treniņu pirms rītdien gaidāmā mača. Ārsti esot Nadalam ieteikuši operāciju tomēr veikt, taču tā nav tūlīt nepieciešama. Lēmumu par to, kad operācija tiks veikta, Nadals pieņems nākamajā nedēļā, kad atgriezīsies mājās no Āzijas.

"Pozitīvā lieta ir tā, ka šodien jūtos labāk nekā vakar. Un tad jutos nedaudz labāk nekā dienu iepriekš. Tāpēc vēlos spēlēt. Esmu šeit, lai piedalītos turnīrā. Ja nespēlēju, man nav iespēju uzvarēt," pauda Nadals.

Nadalam Šanhajā ir tikai otrais turnīrs kopš Vimbldonas. Spānis vairākas sacensības izlaida plaukstas locītavas dēļ, nespēlējot iepriekšējos divos "Masters 1000" turnīros Toronto un Sinsinati, kā arī "US Open". Pēc Šanhajas viņam šogad paredzēti trīs turnīri – Bāzele, Parīze un "World Tour Finals".

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-07 18:36, pirms 10 gadiem
Vāks kkāds, saprotu ka Āzija ir liels tirgus un no turienes nāk daudz nauda sportista maciņos bet vai tas ir tā vērts?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-07 18:45, pirms 10 gadiem
Traks nu...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-07 18:47, pirms 10 gadiem
Tass ir iespējams tāpēc, ka nadalam diezgan bail no ārstiem. tā vismaz viņš atzinās savā grāmatā. varbūt viņš vienkārši pēc iespējas vairāk vēlas atlikt operāciju.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-07 19:05, pirms 10 gadiem
re re, pat multimiljonāriem interesē pāris ļamīši par pāris vieglām spēlēm, viss normāli!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-07 19:08, pirms 10 gadiem
common, būtu vēl kāds fināls.... izoperē un gatavojies gada noslēdzošajam finālam