Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Leivera kausā Nadalu uzvarējušais Isners Pekinā to paveikt nespēj

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Leivera kausā Nadalu uzvarējušais Isners Pekinā to paveikt nespēj
Rafaels Nadals
Foto: EPA/Scanpix

Džonam Isneram joprojām oficiālos mačos nav nevienas uzvaras pār Rafaelu Nadalu, spānim zaudējot visās septiņās cīņās. Pēdējā piektdien notika Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā, kur Nadals bija pārāks ar rezultātu 6:4, 7:6(0).

Mačā bija tikai viens breiks, kas notika 1. seta devītajā geimā. Isners savas serves geimā nokļuva iedzinējos ar 0:40 un ar eisiem atspēlēja pirmās divas breikbumbas. Nadals trešās breikbumbas izspēlē spēja bumbiņu atsist pāri tīklam pēc amerikāņa pirmās serves, un Isners apjuka, pēcāk tiekot apspēlēts ar apvedošo sitienu.

Isners ranga pirmo numuru 24. septembrī Prāgā ar 7:5, 7:6(1) pieveica pirmoreiz notikušajā Leivera kausa izcīņā, kas ir Eiropas un pasaules komandu turnīrs. Abi toreiz sacentās hallē uz ļoti ātra "hard" seguma. Pekinā ir lēnāks segums, turklāt jāspēlē ārā, kas Nadalam automātiski nozīmē priekšrocības spēles apstākļos. Visas septiņas Nadala un Isnera cīņas oficiālos turnīros notikušas āra apstākļos.

Nadals sestdien pusfinālā sacentīsies ar Grigoru Dimitrovu, kuram pērn šeit zaudēja ceturtdaļfinālā. Rafa šonedēļ gandrīz zaudēja jau 1. kārtā, kad viņu ar divām mačbumbām pažēloja Luka Puije.

Pirmais numurs cīņu par titulu turpina arī Tokijā, kur tādā statusā spēlē Marins Čiličs. Viņš nedēļas pirmajos trīs mačos zaudējis tikai 14 geimos, tik graujoši tiekot līdz pusfināla mačam pret Adrianu Mannarino.

"China Open". "ATP World Tour 500" turnīrs Pekinā uz "hard" seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Rafael Nadal – (6) John Isner6:4 7:6(0)
(2) Alexander Zverev – Andrey Rublev6:2 6:3
(3) Grigor Dimitrov – (5) Roberto Bautista Agut7:6(5) 4:6 6:2
(8) Nick Kyrgios – Steve Darcis6:0 3:0 izst.

"Rakuten Japan Open". "ATP World Tour 500" turnīrs Tokijā uz "hard" seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Marin Cilic – Ryan Harrison6:2 6:0
(4) David Goffin – Richard Gasquet7:5 6:2
(8) Diego Schwartzman – Steve Johnson6:0 7:5
Adrian Mannarino – Yuichi Sugita6:2 6:4