Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tenisa organizācijas Spēlētāju atbalsta fondam savāc 5,5 miljonus eiro

Tenisa organizācijas Spēlētāju atbalsta fondam savāc 5,5 miljonus eiro
Novaks Džokovičs un Rodžers Federers. Foto: Reuters/Scanpix

Vadošās tenisa organizācijas WTA, ATP, ITF un visi četri "Grand Slam" turnīri nākuši klajā ar kopīgu paziņojumu, pavēstot par spēlētāju atbalsta fonda izveidi.

"Ir savākti seši miljoni dolāru [5,5 miljoni eiro]], lai izveidotu Spēlētāju atbalsta programmu ar mērķi atbalstīt spēlētājus, kurus īpaši ietekmē Covid-19 pandēmija. Līdzekļi starp vīriešiem un sievietēm tiks sadalīti vienlīdzīgi," sacīts paziņojumā.

"Spēlētāju atbalsta programmas mērķa grupa ir aptuveni 800 ATP un WTA vienspēļu un dubultspēļu spēlētāji, kuriem ir nepieciešams finansiālais atbalsts. Atbilstība šīs programmas kritērijiem ņems vērā spēlētāja rangu, iepriekšējo prēmiju apjomu," paziņojumā turpināts.

Gaidāms, ka fonda apmērs varētu augt: "Septiņu programmas izveidotāju līdzekļi veidos programmas finansiālo mugurkaulu, bet papildu līdzekļi, kas iegūti no tādām iniciatīvām kā akcijas, spēlētāju ziedojumi, virtuālās tenisa spēles u.c., dos iespēju attīstīt programmu un virzīties tai uz priekšu."

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/1664...


, 2020-05-06 18:41, pirms 4 gadiem
Tāda sajūta, ka visas tās summas, ko sportisti saņem balvās un reklāmas līgumos ir tīrākie meli. Dzīvo no rokas mutē, jo pabalstus vajag. Dažs labs noslēdz karjeru un pat kapeiku nav iekrājis. Tiešām smieklīgi😎😂😂😂
, 2020-05-06 19:16, pirms 4 gadiem
Ierosinājums rakstīja: Tāda sajūta, ka visas tās summas, ko sportisti saņem balvās un reklāmas līgumos ir tīrākie meli. Dzīvo no rokas mutē, jo pabalstus vajag. Dažs labs noslēdz karjeru un pat kapeiku nav iekrājis. Tiešām smieklīgi😎😂😂😂
Nav smieklīgi.
Reālu kapeiku iesit tikai tops (50? 100nieka beigās jau diez vai). Un ja neesi topā, nekādus reklāmas līgumus nedabūsi. Kurš ies reklamēties un outsaideriem?
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
7

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.