Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Sieviešu dubultspēlēs triumfē Spānijas duets

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sieviešu dubultspēlēs triumfē Spānijas duets
Medina Garigesa un Ruano Paskuāla
Foto: AFP

Ar Spānijas triumfu noslēdzies „French Open” sieviešu dubultspēļu tenisa turnīrs. Finālā šīs valsts sportistes Anabela Medina Garigesa un Virdžinija Ruano Paskuāla pārliecinoši sagrāva Viktoriju Azarenku un Jeļenu Vesņinu – 6:1, 6:1, kļūstot par šī turnīra čempionēm otro gadu pēc kārtas.

Ja vakar Parīzē noskaidroja jaukto dubultspēļu čempionus (uzvarēja amerikāņi Lizele Hūbere un Bobs Braiens), tad šodien kārta noslēgties bija sieviešu dubultspēļu turnīram. Atgādinām, ka turnīrā spēlēja arī Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere, kura pārī ar kanādieti Aleksandru Vozņaku jau pirmajā kārtā zaudēja ķīnietes Šuajas Pengas un taivānietes Su-Vejas Hsī duetam. Šis Āzijas turnīrs ļoti sekmīgi aizvadīja turnīru, zaudējot vien pusfinālā.

Finālā šodien tikās pērnā gada čempiones, ar 3. numuru izliktās spānietes Anabela Medina Garigesa un Virdžinija Ruano Paskuāla un ar 12. numuru izliktais Baltkrievijas un Krievijas duets Viktorija Azarenka un Jeļena Vesņina. Spānietes pusfinālā trijos setos apspēlēja ranga līderes Lizeli Hūberi un Karu Bleku, bet Azarenka un Vesņina pieveica jau minētās Pengu un Hsī. Finālā spānietes bija viennozīmīgas favorītes, ko apliecināja ar pārliecinošu triumfu – 6:1, 6:1.

Līdz ar to abas jau otro gadu pēc kārtas triumfēja Parīzē, bet Ruano Paskuālai šis ir jau sestais „French Open” sieviešu dubultspēļu tituls. 2001., 2002., 2004. un 2005. gadā viņa uzvarēja spēlējot pārī ar argentīnieti Paolu Suaresu.

Izmantotie resursi:
rolandgarros.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja