Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Džokovičs Londonā vienā grupā ar Berdihu, Čiliču un Vavrinku

Džokovičs Londonā vienā grupā ar Berdihu, Čiliču un Vavrinku
2012. gada 12. novembris Londonā. Novaks Džokovičs atņem Rodžeram Federeram "ATP World Tour Finals" kroni
Foto: AFP/Scanpix

Pirmdienas pēcpusdienā Londonā notika "ATP World Tour Finals" grupu izloze, kas pēdējo divu gadu čempionu Novaku Džokoviču A grupā saveda kopā ar Stanu Vavrinku, Tomāšu Berdihu un Marinu Čiliču.

Prestižais turnīrs "O2" arēnā Londonā notiks jau sesto gadu pēc kārtas. Šoreiz sacensībās startēs divi iepriekšējo gadu uzvarētāji – seškārtējais čempions Rodžers Federers un pēdējo divu gadu čempions Novaks Džokovičs. Toties nebūs šajā turnīrā vēl ne reizi uzvarējušā Rafaela Nadala, kuram nepieciešama apendicīta operācija. Tā šodien veikta bez sarežģījumiem.

Turnīrā, kas sāksies svētdien, būs uzreiz trīs debitanti – "US Open" čempions Marins Čiličs, viņam Ņujorkas finālā zaudējušais Kei Nišikori un arī Kanādas pirmais numurs Milošs Raoničs. Kā jau ierasts, sacensības notiks telpās uz "hard" seguma.

Šodien Londonā notikušajā izlozē noskaidrojās, ka pašreizējais čempions un ranga līderis Džokovičs, kurš sezonas finālturnīrā uzvarēja arī Šanhajas pēdējā rīkošanas gadā (2008), spēlēs A grupā ar Stanu Vavrinku, Tomāšu Berdihu un Čiliču, bet Federeram B grupā kopā ar Endiju Mareju tiks debitanti Nišikori un Raoničs.


, 2014-11-03 18:41, pirms 9 gadiem
Par Džokeru viss skaidrs. Rodžeram nāves grupa, jeb labas iespējas netikt pusfinālā.
, 2014-11-03 18:50, pirms 9 gadiem
Dzokeram pastaiga.
, 2014-11-03 18:54, pirms 9 gadiem
nicks rakstīja: Par Džokeru viss skaidrs. Rodžeram nāves grupa, jeb labas iespējas netikt pusfinālā.
Es gan tā neteiktu,jo Vavrinka ļoti neparocīgs pretinieks Džoko.Federeram iespējas tikpat labas,jo ne jau vienmēr Raoničs servēs 20 un vairāk eisus
, 2014-11-03 19:04, pirms 9 gadiem
kkadu tabulu vareja ielikt ar abam grupam utt....kkads nelogjisks raksts
, 2014-11-03 22:48, pirms 9 gadiem
skarabejs1 rakstīja: kkadu tabulu vareja ielikt ar abam grupam utt....kkads nelogjisks raksts
Beidz, tenisa eksperts taču raksta
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.