Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Marejs kortā atgriezīsies ATP turnīrā Londonā, piedaloties dubultspēļu sacensībās

Marejs kortā atgriezīsies ATP turnīrā Londonā, piedaloties dubultspēļu sacensībās
Endijs Marejs. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Britu tenisa zvaigzne Endijs Marejs kortā atgriezīsies šomēnes Londonas "ATP World Tour 500" turnīrā, piedaloties dubultspēļu sacensībās.

Bijušais pirmā ranga numurs Marejs janvāra beigās pārcieta otro gūžas operāciju un šobrīd noris viņa rehabilitācija. Martā viņš paziņoja, ka vairs nejūt pēcoperācijas sāpes, taču nav pārliecināts, vai spēs atgriezties tenisā augstākajā līmenī.

Turnīrs Londonā notiks no 17. līdz 23.jūnijam.

"Londonā uzvarēju savu pirmo ATP maču, savu pirmo titulu Lielbritānijā un uz zāles seguma. Šis ir mans veiksmīgākais turnīrs. Neesmu vēl gatavs spēlēt vienspēlēs, bet dažus mēnešus dzīvoju bez sāpēm. Esmu progresējis treniņos un kortā, līdz ar to šis būs nākamais solis, lai atgrieztos tūrē," teica Marejs, kurš Londonā, visticamāk, spēlēs kopā ar spāni Felisiano Lopesu.

Līdz 18.jūnijam viņam ir jāpiesakās Vimbldonas čempionāta rīkotāju speciālajam ielūgumam, ja viņš tomēr izdomās aizvadīt vienspēļu mačus.

32 gadu vecais brits, kurš ir izcīnījis trīs "Grand Slam" titulus, emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta. Marejs "Australian Open" pirmajā kārtā piecos setos piekāpās spānim Roberto Bautistam Agutam.

Neviens spēlētājs pēc līdzīgas operācijas nav atgriezies laukumā. Tiesa, slavenais dubultspēļu meistars Bobs Braiens nesen atgriezās sacensību apritē pēc gūžas traumas sadziedēšanas un kopā ar savu brāli Maiku izcīnīja titulu Delrejbīčas "ATP World Tour 250" turnīrā.

Braiens izteicās, ka vairs nejūtot sāpes, un mudināja Mareju sekot viņa piemēram un atgriezties tenisā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-06-04 08:22, pirms 5 gadiem
Lai izdodas!
Jeļena Ribakina. Foto: Jimmie48 / WTA

Ribakina un Kolinsa iekļūst Maiami "WTA 1000" finālā

Floridas metropolē Maiami tuvojas noslēgumam "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt finālā iekļuva kazahiete Jeļena Ribakina un amerikāniete Daniela Kolinsa.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
5

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.