Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers pēc meniska operācijas nespēlēs mēnesi

Federers pēc meniska operācijas nespēlēs mēnesi
Rodžers Federers
Foto: Xinhua/SIPA/Scanpix

Pasaules trešā rakete, šveicietis Rodžers Federers pēc artroskopiskās ceļgala operācijas mēnesi nevarēs piedalīties sacensībās.

34 gadus vecajam 17 "Grand Slam" titulu īpašniekam Rodžeram Federeram dzimtajā Šveicē tikusi veikta operācija meniska plīsuma dēļ. Traumā viņš iedzīvojās dienu pēc zaudējuma Novakam Džokovičam Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālā.

Federers ir izsvītrots no dalībnieku saraksta šajā mēnesī paredzētajos turnīros Roterdamā (Nīderlande) un Dubaijā (AAE). Roterdamā viņš ir uzvarējis divreiz, bet Dubaijā triumfējis septiņas reizes, ieskaitot pagājušā gada martā notikušo turnīru.

"Kamēr šis ir neveiksmīgs kavēklis, varu būt vienīgi pateicīgs, ka līdz pat šim brīdim karjeras laikā esmu izvirzījies no veselības likstām. Ārsti apliecināja, ka operācija noritējusi veiksmīgi, un ar atbilstošu rehabilitāciju es drīzumā spēšu atgriezties kortos," norādījis pats tenisists.

Jāpiebilst, ka pēdējo no saviem 17 "Grand Slam" tituliem Federers izcīnīja pirms trīsarpus gadiem, kad triumfēja Vimbldonas turnīrā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  -1 [+] [-]

, 2016-02-03 16:39, pirms 8 gadiem
līdz saviem 37 var vēl paspēt kādu GS pacelt un cerot uz Džokera nedienām.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-03 16:45, pirms 8 gadiem
Vecais bimbis atvadās no Tenisa, pēc operācijas nekas nespīd..

     [+] [-]

, 2016-02-03 19:10, pirms 8 gadiem
Ļoti žel !!

  +2 [+] [-]

, 2016-02-03 22:58, pirms 8 gadiem
Enterfly rakstīja: Jāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāā!
Gada ziņa! Žēl tikai, ka pēc mēneša vilksies atpakaļ. Teniss no viena ļaunā tēla (Frauderera) prombūtnes tikai iegūs.
Viņš vēl atgūs spēkus !! Fedja vislabākais

  +1 [+] [-]

, 2016-02-04 10:21, pirms 8 gadiem
Enterfly rakstīja: Jāāāāāāāāāāāāāā āāāāāāāāāāāā!
Gada ziņa! Žēl tikai, ka pēc mēneša vilksies atpakaļ. Teniss no viena ļaunā tēla (Frauderera) prombūtnes tikai iegūs.
Es jau pats fanoju par Noli, bet vai tad tiešām ir jāpriecājās par šī leģendāra spēlētāja veselības problēmām, vēl jo vairāk šajā vecumā, kad katra sezona var būt pēdējā? Man tiešām žēl, ka viss tā, jo nevar zināt, kā būs pēc atgriešanās. Varbūt nekas tur vairs nebūs... Katrā ziņā, novēlu vņam visu to labāko.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-04 10:22, pirms 8 gadiem
labaisn rakstīja: Vecais bimbis atvadās no Tenisa, pēc operācijas nekas nespīd..
TEV NAV PAUTU!!!

     [+] [-]

, 2016-02-04 15:37, pirms 8 gadiem
Dmitry rakstīja: Es jau pats fanoju par Noli, bet vai tad tiešām ir jāpriecājās par šī leģendāra spēlētāja veselības problēmām, vēl jo vairāk šajā vecumā, kad katra sezona var būt pēdējā? Man tiešām žēl, ka viss tā, jo nevar zināt, kā būs pēc atgriešanās. Varbūt nekas tur vairs nebūs... Katrā ziņā, novēlu vņam visu to labāko.
Es viņu cienu kā sportistu, bet ne kā cilvēku.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-04 15:49, pirms 8 gadiem
Enterfly rakstīja: Es viņu cienu kā sportistu, bet ne kā cilvēku.
Kas vainas viņam kā cilvēkam? Dzīvo mierīgi ar savu gandrīz 10 gadus vecāko resnīti, nevis kā Vavrinka, ģimeni pameta, aizskrēja pie 18 gadīgas čikitas. Daudz ziedo labdarībai, labprāt fotografējas ar faniem... Labs tētis četriem bērniem. Izskatās, ka slava viņu galīgi nav sabojājusi. Arī pretinieki - Safins, Leitons, Rodiks - atzīst, ka vnk lielisks cilvēks. Domāju, viņi zina labāk.
Pats visu mūžu patiesībā fanoju par Federera pretiniekiem - Safinu, Leitonu, tagad Džokoviču, bet nu vēlēt šim interesantajam cilvēkam ļaunu un novēlēt viņam nelaimi... Skarbi.

     [+] [-]

, 2016-02-04 17:56, pirms 8 gadiem
Dmitry rakstīja: Kas vainas viņam kā cilvēkam? Dzīvo mierīgi ar savu gandrīz 10 gadus vecāko resnīti, nevis kā Vavrinka, ģimeni pameta, aizskrēja pie 18 gadīgas čikitas. Daudz ziedo labdarībai, labprāt fotografējas ar faniem... Labs tētis četriem bērniem. Izskatās, ka slava viņu galīgi nav sabojājusi. Arī pretinieki - Safins, Leitons, Rodiks - atzīst, ka vnk lielisks cilvēks. Domāju, viņi zina labāk.
Pats visu mūžu patiesībā fanoju par Federera pretiniekiem - Safinu, Leitonu, tagad Džokoviču, bet nu vēlēt šim interesantajam cilvēkam ļaunu un novēlēt viņam nelaimi... Skarbi.
Man atkal šķiet, ka skarbi ir tas, ka katrā Džokera mačā vairums skatītāju ir pret viņu. Federers jau kopš pirmsākumiem ir bijis skatītāju favorīts. Esmu redzējis daudzus Federera mačus un viņš pilnīgi noteikti nav pieredzējis tādu necieņu no skatītāju puses kā Nole.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-04 20:48, pirms 8 gadiem
Enterfly rakstīja: Man atkal šķiet, ka skarbi ir tas, ka katrā Džokera mačā vairums skatītāju ir pret viņu. Federers jau kopš pirmsākumiem ir bijis skatītāju favorīts. Esmu redzējis daudzus Federera mačus un viņš pilnīgi noteikti nav pieredzējis tādu necieņu no skatītāju puses kā Nole.
Nevienam nepatīk Serbi un citi slāvi

     [+] [-]

, 2016-02-04 22:23, pirms 8 gadiem
Federer is the best rakstīja: Nevienam nepatīk Serbi un citi slāvi
Federers jau sen bija šito pelnījis.

     [+] [-]

, 2016-02-05 09:39, pirms 8 gadiem
Federer is the best rakstīja: Nevienam nepatīk Serbi un citi slāvi
Tad kāpēc uz Safina mačiem nāca pūļiem pafanot par viņu, pat kad viņš reitingā bija simtnieka beigās?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-05 21:20, pirms 8 gadiem
Safins nav slāvs, bet gan Tatārs!! Musulmanis pēc ticības!! Nāk no Tatarstānas'! Viņš nav nekāds krievs!

     [+] [-]

, 2016-02-21 12:41, pirms 8 gadiem
Meniska tīrīšana nav gluži operācija
Tas ir tikpat kā ar gribu uz 10 dienām nolikties arī mēnesi nebūsi savā ādā vēl pēc tam