Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dimitrovs trešo reizi zaudē Bekeram, izkritīs no Top 20

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dimitrovs trešo reizi zaudē Bekeram, izkritīs no Top 20
Grigors Dimitrovs domīgs
Foto: AFP/Scanpix

Grigors Dimitrovs savu neveiksmīgo sezonu piektdien turpināja ar kārtējo fiasko, Kualalumpuras ceturtdaļfinālā divos setos kapitulējot vācietim Benjaminam Bekeram (4:6, 6:7(3)), kuram viņš zaudējis visus trīs mačus.

Grigors Dimitrovs Malaizijā varēja izstāties jau pirmajā spēlē, taču vakar viņam izdevās atspēlēties pret Žuau Sousu. Šodien bulgārs iespaidīgi izvairījās no uzvaras 2. setā, kurā viņam bija 5:2 pārsvars un četras setbumbas, ieskaitot divas ar paša servi.

Benjamins Bekers Dimitrovu divos setos uzvarējis visos trīs mačos. Tiesa, šodien abiem bija pirmā tikšanās ATP līmenī. Vācietim abas iepriekšējās uzvaras bija 2009. gadā "Challenger" sacensībās. Šodienas zaudējums Dimitrovam liek pamest Top 20. Dimitrovam šis bija pirmais no diviem turnīriem Argentīnas trenera Franko Davina vadībā. Abu sadarbībai pašreiz ir pārbaudes laika statuss, kas tiks izvērtēts pēc nākamās nedēļas turnīra Tokijā.

No šodienas rezultātiem vēl jāatzīmē Nika Kirjosa uzvara divos taibreikos pret Ivo Karloviču – 7:6(4), 7:6(2). Šajā mačā breiku nebija, bet taibreikos Karlovičs vairākas reizes kļūdījās spēlē pie tīkla un vienu punktu zaudēja arī ar dubultkļūdu.

Karlovičs divos setos sakrāja "tikai" 13 eisus. Tas nozīmē, ka viņam eisu saraksta līderi Goranu Ivaniševiču (10 237) šonedēļ vēl neizdevās noķert. Karlovičam trūkst 35 eisu. Skaidrs, ka rekords kritīs jau šoruden, jautājums tikai par to, kurā turnīrā – Pekinā vai Šanhajā. Domājams, ka ilgāk nebūs jāgaida.

"Malaysian Open". "ATP World Tour 250" turnīrs Kualalumpurā uz "hard" seguma telpās

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) David Ferrer – Mikhail Kukushkin6:3 6:4
(2) Feliciano Lopez – (8) Vasek Pospisil6:7(2) 6:3 6:2
(7) Nick Kyrgios – (3) Ivo Karlovic7:6(4) 7:6(2)
Benjamin Becker – (4) Grigor Dimitrov6:4 7:6(3)

"Shenzhen Open". "ATP World Tour 250" turnīrs Šeņdžeņā un "hard" seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Tomas Berdych – (6) Jiri Vesely6:3 6:2
(2) Marin Cilic – Hyeon Chung7:6(4) 6:4
(3) Tommy Robredo – Simone Bolelli1:6 6:2 6:4
(4) Guillermo Garcia-Lopez – (5) Adrian MannarinoUzvara bez cīņas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja