Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Nadals un Ferers jaunnedēļ nespēlēs Toronto "māsterī"

Nadals un Ferers jaunnedēļ nespēlēs Toronto "māsterī"
Rafaels Nadals
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas labākie tenisisti Rafaels Nadals un Davids Ferers ceturtdien paziņoja, ka nestartēs Toronto "Masters 1000" turnīrā, kas notiks jau nākamajā nedēļā.

Nadals arvien nav ticis galā ar ceļgala savainojumu, kas viņam liedza startēt Londonas olimpiskajās spēlēs. "Rogers Cup" ik gaidu maina savu norises vietu – pērn turnīrs notika Monreālā, bet šogad tenisisti par lielajiem ranga punktiem un arī naudas prēmijām sacentīsies Toronto.

26 gadus vecais Nadals "Rogers Cup" uzvarējis divas reizes – 2005. gadā Monreālā un 2008. gadā Toronto. Pērn Rafa sensacionāli Monreālā 2. kārtā zaudēja horvātam Ivanam Dodigam – 6:1, 6:7(5), 6:7(5). Nadals turnīru izlaidīs pirmo reizi kopš savas debijas 2004. gadā.

Neilgi pēc Nadala paziņojuma par nebraukšanu uz Kanādu izstāšanos no "Rogers Cup" turnīra pieteicis arī Spānijas otrais numurs Davids Ferers. No spāņiem Kanādā nespēlēs arī Fernando Verdasko un Huans Karloss Ferero.

Līdz ar Rafas izstāšanos Toronto turnīrs šogad solās būt neierasti neatraktīvs, jo citi vadošie pasaules tenisisti arī nebūs labā formā, proti – Rodžers Federers, Novaks Džokovičs un Endijs Marejs uz Kanādu dosies pēc cīņām olimpiādē, kas noslēgsies tikai svētdien. Visi Toronto no 1. kārtas būs brīvi, bet tas lietas būtību daudz nemaina.

Gan Toronto, gan arī pēc tam Sinsinati (arī "Masters 1000" turnīrs) nepiedalīsies francūzis Gaels Monfīss. Viņš ceļgala savainojuma dēļ nav spēlējis kopš maija. Monfīss atgriešanos tūrē ieplānojis īsi pirms "US Open", startējot Vinstonseilemā.

Līdz ar visiem atteikumiem pamatturnīrā tikuši vairāki veterāni - Davids Nalbandjans, Tomijs Hāss un Tomijs Robredo.


, 2012-08-02 21:54, pirms 12 gadiem
Nadals zvanija Gulbim un Gulbis pierunāja Rafu nebraukt uz Toronto
, 2012-08-02 22:09, pirms 12 gadiem
Nosaukums Rogers cup nozīmē, ka šajā turnīrā balvu fondu nodrošina pats Federers!
, 2012-08-02 22:25, pirms 12 gadiem
Dzirdēju, ka Matīss Burģis aizvietos kādu špīleru, jo letiņam OS beigušās neierasti ātri. Pat interviju nepaspēja sniegt žurnālistiem, jo bija jāskrien uz reisu Londona-Toronto
, 2012-08-02 22:26, pirms 12 gadiem
Federers tāpat visus izvālēs Go Roger!
Alekss de Minors un Rafaels Nadals. Foto: Tennis TV

Nadals zaudē Barselonas otrajā kārtā, Cicipass un Rūds iekļūst 1/8 finālā

Spānijas otrajā lielākajā pilsētā Barselonā turpinās "ATP 500" māla turnīrs. Otrajā kārtā spānis Rafaels Nadals zaudēja austrālietim Aleksam de Minoram - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.