Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Pasaules desmitā rakete Mladenoviča piedzīvo 11. zaudējumu pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pasaules desmitā rakete Mladenoviča piedzīvo 11. zaudējumu pēc kārtas
Kristina Mladenoviča
Foto: AFP/Scanpix

"WTA Elite Trophy" turnīrā ar pirmo numuru izliktā Francijas tenisiste Kristina Mladenoviča nespēj izkļūt no neveiksmju sērijas, trešdien Džuhajā ar 5:7, 6:1, 6:7(5) zaudējot Magdalēnai Ribarikovai.

Neskatoties uz ļoti garo zaudējumu sēriju, bez uzvarām esot kopš augusta sākuma, Kristina Mladenoviča 23. oktobrī debitēja ranga pirmajā desmitniekā, ieņemot 10. vietu. Pirmais mačs Top 10 spēlētājas statusā viņai bija šodien Ķīnā.

11 zaudējumu sērijas laikā Mladenoviča pirmajās deviņās spēlēs zaudēja ar 0-2, bet pēdējās divās uzlabojusi sniegumu, abos gadījumos uzvarot vienā setā. Šodien pret Magdalēnu Ribarikovu viņai radās cerības, 3. setā esot vadībā ar breiku, tomēr slikta servēšana liedza uzvarēt.

Ribarikova pasīvi spēlēja mačbumbas, tāpēc to bija ļoti daudz – Mladenoviča ar uzbrukumiem atspēlēja kopumā sešas, bet septīto novērst nespēja, kad taibreikā pie rezultāta 5:6 bumbiņu ietrieca tīklā ar "forehand" sitienu.

Neskatoties uz uzvaru, Ribarikovai turnīrs ar 1-1 bilanci jau beidzies pēc otrās spēles, jo viņa 1. vietā grupā vairs finišēt nevar. Ribarikovu vakar pieveikusī Jūlija Gergesa piektdien drošas favorītes statusā dosies cīņā pret Mladenoviču. Vācijas tenisistei pusfinālam pietiks ar uzvaru vienā setā, bet zaudējums ar 0-2 nozīmētu Mladenovičas triumfu grupā.

Trešdienas otrajā mačā Ešlija Bārtija ar 6:4, 6:1 pieveica Anastasiju Pavļučenkovu, pirms tikšanās ar sliktā formā esošo Andželiki Kerberi dodot sev lieliskas izredzes iekļūt pusfinālā. Bārtijai nepieciešams uzvarēt vienā setā, kamēr Kerberei der tikai uzvara ar 2-0. Pavļučenkovai sezona beigusies.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-01 15:47, pirms 6 gadiem
Kārtējo reizi pierādās ranga absurdums, zaudē visiem pēc kārtas iekļūsi desmitniekā!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-01 15:55, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Kārtējo reizi pierādās ranga absurdums, zaudē visiem pēc kārtas iekļūsi desmitniekā!
A paskaties cik viņa uzvarēja!